Sporturi

Explicație pentru eșec? Cum arăta mâna Simonei Halep înainte de duelul cu Hsieh

09.07.2018 | 14:13
Explicatie pentru esec Cum arata mana Simonei Halep inainte de duelul cu Hsieh

Cum arăta mâna Simonei Halep înainte de duelul cu Hsieh. Eșecul suferit de Simona Halep la Wimbledon 2018, învinsă de Su-Wei Hsieh, a surprins o lume întreagă. Liderul mondial și-a acuzat propria atitudine la meciul contra asiaticei, dar a vorbit și despre iminenta nevoie de o vacanță. Un articol publicat de englezii de la “The Times” poate pune într-un alt context eșecul Simonei Halep.

Inspirați de un articol publicat de revista germană “Tennis”, care a făcut același lucru în trecut, britanicii au realizat un colaj prin care întreaga lume să vadă sacrificiile pe care le fac jucătorii de tenis. Cum arată mâna de bază, cea folosită pentru a ține racheta, a unui sportiv din topul WTA, sau din cel ATP. Orele de meciuri și de antrenamente nu au cum să nu lase urme. Un articol al celor de la The Times care pune în prim-plan munca depusă de jucători, nu câștigurile acestora. Un articol care poate i-ar putea face chiar și pe cei care așteaptă fiecare ocazie să o critice pe Simona Halep să vadă sportul cu alți ochi.

Cum arăta mâna Simonei Halep înainte de duelul cu Hsieh. Dovadă că sportul de performanță înseamnă, înainte de toate, multe sacrificii.

Cum arăta mâna Simonei Halep înainte de duelul cu Hsieh. Explicația medicului

Fotografia care i-a fost făcută Simonei Halep a fost realizată chiar după victoria din turul 2, cu Saisai Zheng, și arată o bătătură uriașă pe care românca o avea pe degetul mijlociu al mâinii drepte. Desigur, nu este ceva neobișnuit pentru jucătorii de tenis, care se confruntă adesea cu asemenea probleme. Totuși, poate fi o explicație pentru momentele în care Halep nu reușește cele mai bune lovituri pe care le-am aștepta.

“Problemele tipice pe care jucătorii le au cu la mâini sunt bășicile și bătăturile. În imagini se poate observa și că mâinile au o culoare puțin ciudată, asta fiind din cauza spray-urilor pe care ei le folosesc în special pentru a evita bășicile, care provoacă problemele cele mai mari”, a explicat Clay Sniteman, medic al turneului de la Wimbledon, pentru The Times.