Sport

Explicații năucitoare despre plecarea lui Eugen Neagoe de la FC Argeș. Ultimele detalii cu privire la venirea lui Dani Coman

FC Argeș a avut un nou sezon mult sub așteptări și sponsorul Viorel Tudose a vorbit despre plecarea antrenorului Eugen Neagoe.
23.05.2024 | 10:47
Explicatii naucitoare despre plecarea lui Eugen Neagoe de la FC Arges Ultimele detalii cu privire la venirea lui Dani Coman
FC Argeș a avut un nou sezon mult sub așteptări și sponsorul Viorel Tudose a vorbit despre plecarea antrenorului Eugen Neagoe. Sursă foto: Andrei PITIGOI/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

În urmă cu 24 de ore, gruparea piteșteană a decis să înceteze colaborarea cu tehnicianul de 56 de ani. S-a stabilit ca acesta să primească salarii compensatorii, deoarece mai avea un an de contract.

Viorel Tudose a dezvăluit motivul plecării lui Eugen Neagoe de la FC Argeș

Chiar dacă decizia plecării lui Eugen Neagoe a venit de la conducerea clubului FC Argeș, sponsorul Viorel Tudose, cel care a insistat în toamna trecută pentru aducerea acestuia, a explicat faptul că nici antrenorul nu mai părea convins să continue.

ADVERTISEMENT

”Eu l-am susținut pe Eugen Neagoe și îmi pare rău că nu a reușit la noi. Însă, poate că nici el nu își mai dorea să se facă de râs la FC Argeș, pentru că sezonul ăsta a fost un adevărat calvar pentru FC Argeș și trebuie să spunem mersi că am rămas în Liga 2 și nu ne-am trezit prin Liga 3.

Eu nu l-am adus pe Neagoe la FC Argeș ca să îl pun într-o postură atât de jenantă. Și am simțit clar clar că nici el nu mai voia să se facă de râs. Neagoe nu e un antrenor care să se bată cu FC Argeș pentru menținerea în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Așa că, de comun acord cu Eugen Neagoe, am decis să punem punct colaborării. El a încercat să facă tot ce a fost omenește posibil ca să avem rezultate, dar strategia noastră a fost total greșită încă de la începutul campionatului Ligii 2.

În continuare îl consider pe Neagoe unul dintre cei mai buni antrenori de la noi din țară și vă mai spun încă o dată că despărțirea asta poate că este mult mai bună pentru el. Un antrenor ca Neagoe nu merită să treacă prin astfel de rezultate”, a declarat Tudose, pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Viorel Tudose așteaptă venirea lui Dani Coman

Legat de viitor, Viorel Tudose a explicat că așteaptă ca Dani Coman să accepte oferta de a deveni președintele clubului, însă condiționează rămânerea sa alături de piteșteni doar dacă va prelua pachetul majoritar de acțiuni.

”În acest moment orice discuție legată despre înlocuitorul lui Eugen Neagoe este sistată până la venirea lui Dani Coman. La fel și despre plecări sau sosiri de jucători. Nu vom decide nimic fără Dani Coman. Până nu vine el nu vom mai face nimic.

ADVERTISEMENT

Consider că în proporție de 99 la sută Dani Coman va prelua din funcția de președinte al clubului nostru, iar el va avea mână liberă. Însă, la rândul meu și eu doresc preluarea pachetului majoritar al acestui club. Vreau să lucrez cu oameni profesioniști și vreau ca eu să fiu cel care îmi asum și răspund de unele lucruri.

Dacă nu voi prelua pachetul majoritar, atunci vă mai spun încă o dată că eu voi pleca de la FC Argeș. Nu în ultimul rând, voi avea ca obiectiv menținerea la echipă a căpitanului nostru indiferent de ofertele pe care el le are din prima ligă. Tofan trebuie menținut neapărat la FC Argeș”, a spus sponsorul echipei.

Pentru înlocuirea lui Eugen Neagoe, atât Viorel Tudose, cât și posibilul viitor președinte Dani Coman l-ar dori pe Nicolae Dică, liber de contract după despărțirea de FC Voluntari. Întrebat de această posibilitate la FANATIK SUPERLIGA, tehnicianul a evitat cu eleganță să vorbească pe această temă.

ADVERTISEMENT