Fotbal intern

Explicaţii pentru crizele de nervi ale lui Dan Petrescu: “Vârsta e de vină”

Autori: Eduard Nicolae Popa, Ionut Neamţu | 19.05.2018 | 09:08
Explicaţii pentru crizele de nervi ale lui Dan Petrescu:
Dan Petrescu s-a remarcat de-a lungul carierei prin performanţele echipei dar şi prin crizele de nervi

Dan Petrescu se află în faţa celui de-al doilea său titlu din cariera de antrenor. “Bursucul” a şocat însă în acest sezon prin numeroasele ieşiri nervoase pe care le-a avut la adresa arbitrilor şi adversarilor.

Vasile Şiman, patronul celor de la Sportul Studenţesc şi cel care i-a oferit debutul lui Dan Petrescu ca antrenor explică răbufnirile antrenorului celor de la CFR Cluj: Vârsta e de vină. Sunt persoane care se închid în ele şi răbufnesc după ani şi ani. Dan e şi un tip care nu poate să se exprime până la capăt atunci când vrea să spună ceva, în sensul că nu despică firul în 4, iar prin comportamentul lui îşi developează o frustrare, o nemulţumire.”

De ce nu poartă Dan Petrescu costum

Vasile Şiman explică de ce Dan Petrescu se fereşte să poarte costum: “E un tip închis în el, nu e volubil, nu e comercial, l-aţi văzut mereu în trening, nu se simte bine la costum sau în ipostaze de genul ăsta, la 4 ace. E un om reactiv, care munceşte corect, care ţine la un lucru: jucătorii să-l înţeleagă perfect. Toate aceste lucruri duc la o lipsă de autocontrol din partea luui. Repet, vârsta e de vină!” , a mai spus patronul lui Sportul, potrivit gsp.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!