Fotbal international

Explicaţiile din spatele “măştii” lui Paulo Dybala: “Viața este plină de probleme și greutăți”

03.04.2019 | 15:37
Explicaţiile din spatele "măştii" lui Paulo Dybala

Meci de meci, gol după gol, Paulo Dybala sărbătorește fiecare reușită într-un mod unic. “Masca” a devenit semnătura argentinianului, dar de unde a pornit totul? Vedeta lui Juventus a oferit răspunsul pe contul său de Facebook, în care explica semnificația gestului său.

Explicaţiile din spatele “măştii” lui Paulo Dybala: “Trebuie să trecem peste toate, precum gladiatorii”

“Viața este plină de probleme și greutăți. Trebuie să trecem peste toate și să mergem mai departe, precum gladiatorii. Când ne luptăm, trebuie să ne punem o mască de luptător pentru a ne simți mai puternici”, a fost mesajul scris de Paulo Dybala pe contul personal de Facebook.

Este un simplu gest, dar acesta spune totul despre Paulo Dybala. Un jucător cu o personalitate puternică, un jucător cu un trecut deosebit și care a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a reuși.

Explicaţiile din spatele
Explicaţiile din spatele “măştii” lui Paulo Dybala

I-a îndeplinit visul tatălui său

Adolfo Dybala era în stare să renunțe la orice, doar ca să își vadă fiul un fotbalist de top, dar niciodată nu a ajuns să își vadă visul împlinit. În 2008 a murit din cauza cancerului, pe vremea când Paulo avea doar 15 ani. Ca un gladiator, tânărul Dybala a început să se lupte din ce în ce mai mult pentru a se afirma în lumea fotbalului.

La 18 ani prindea un transfer important în Italia, la Palermo, ca după 3 sezoane fenomenale să ajungă la Juventus, cea mai bună echipă din Italia. În prezent este unul dintre cei mai buni atacanți din Europa și împreună cu Cristiano Ronaldo formează un duo letal. Argentinianul are deja în palmares o Supercupă a Italiei, 3 Cupe ale Italiei, 3 titluri de campion în Serie A și un titlu de golgheter. La naționala Argentinei, Paulo Dybala are 19 selecții și un gol marcat.

  • 100.000.000 de euro este cota lui Paulo Dybala conform site-ului transfermarkt.com