Fotbal intern

Explicaţiile jucătorilor lui Dinamo după încă o înfrângere: “Nici la juniori nu luam aşa goluri”

23.04.2021 | 23:07
Explicatiile jucatorilor lui Dinamo dupa inca o infrangere Nici la juniori nu luam asa goluri
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo au încercat să găsească o explicație după o nouă înfrângere cu Gaz Metan Mediaș, iar Steliano Filip a declarat că nici măcar la nivel de juniori nu primeau astfel de goluri.

„Câinii” se îndreaptă spre retrogradare după o nouă înfrângere și au ajuns la 13 meciuri consecutive fără victorie în Casa Pariurilor Liga 1 înainte de meciul cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Iulian Călin, arbitrul partidei dintre Gaz Metan Mediaș și Dinamo, a ieșit în evidență după ce ambele echipe au cerut nu mai puțin de trei penalty-uri.

Steliano Filip e dărâmat după o nouă înfrângere: „Una pregătim la antrenamente și alta jucăm!”

„Nu sunt multe de spus. Nu ne iese nimic. Când intrăm pe teren parcă uitam tot. Una pregătim la antrenamente și alta jucăm! Nici la juniori nu luam așa goluri!

ADVERTISEMENT

Mai avem șase finale si sper să ne trezim. Nu mai este timp și suntem pe loc retrogradabil. Nu mai am cuvinte. Eu cred, dar dacă vom continua la fel nu avem nicio sansă. 

Sunt convins că putem reuși, pentru că știu ce colegi am și sunt băieți de caracter. Caracterele adevărate se văd în momentele dificile. Trebuie să ne adunăm mai mult ca niciodată. Mai avem doar o lună si doar împreună putem să o scoatem la capăt. Un meci foarte greu, un adversar cu jucatori experimentați. Ne dorim cele trei puncte și vom câștiga pentru că avem jucători de valoare”, a declarat Steliano Filip.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu, fără cuvinte după înfrângerea cu Gaz Metan: „Nici nu știu dacă mai simt ceva!”

„Nu știu ce ne lipsește, dar facem greșeli de juniori și e clar că cine ne prinde, ne taxează. Nu putem arunca vina pe un jucător anume, chiar dacă am jucat în zece oameni. Mergem mai departe pentru că în trei zile avem alt meci. Nu vreau să vorbesc de arbitraj. Are cine să vorbească. 

Nici nu știu dacă mai simt ceva. Mă simt foarte dezamăgit și supărat. Cred că am toate emoțiile din lume. Sunt multe de spus, dar prefer să treacă ziua asta și de mâine sper să ridicăm capul.

ADVERTISEMENT

Mai avem puține meciuri și trebuie să ne trezim măcar în al 12-lea ceas. Eu sper să se întâmple cu Voluntari pentru că avem nevoie”, a spus și Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT