Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Explicațiile pentru care Ianis Hagi ar putea să-l scoată din primul „11” pe Florinel Coman la meciul România – Olanda! „E greu de scos din echipă acum”

Jurnaliștii FANATIK au oferit explicațiile pentru care Ianis Hagi ar putea să îl scoată pe Florinel Coman din echipă la meciul România - Olanda.
02.07.2024 | 00:54
Explicatiile pentru care Ianis Hagi ar putea sal scoata din primul 11 pe Florinel Coman la meciul Romania  Olanda E greu de scos din echipa acum
Cum va juca România în meciul cu Olanda din optimile EURO 2024. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Înainte de România – Olanda, Edi Iordănescu va avea de luat o decizie grea, deoarece acesta va trebuie să decidă dacă Ianis Hagi îl va scoate din prima echipă pe Florinel Coman. Jurnaliștii FANATIK aflați în Germania, au oferit mai multe detalii.

Explicațiile pentru care Ianis Hagi ar putea să-l scoată din primul “11” pe Florinel Coman la meciul România – Olanda! “E greu de scos din echipă acum”

Ianis Hagi ar putea să îl scoată din primul “11” pe Florinel Coman la meciul România – Olanda. Discuția a apărut după meciul cu Slovacia în care decarul naționalei a obținut penalty-ul decisiv, iar Bancu a primit al doilea galben, fiind suspendat pentru duelul de la Munchen.

ADVERTISEMENT

Remus Răureanu și Cristi Coste sunt jurnaliștii FANATIK care se află în Germania, alături de echipa națională a României. Așadar, cei doi au oferit mai multe detalii despre situația pe care Edi Iordănescu o are de analizat înaintea duelului cu Olanda din optimile EURO 2024.

“E o intenție foarte interesantă. Țin minte că Marius Șumudică spunea că ‘N-ai cum să îl folosești pe Ianis Hagi extremă stânga. Îi anulezi toate calitățile. Din dreapta ar fi util pentru că ar intra pe piciorul stâng sau în spatele unui vârf’.

ADVERTISEMENT

Dar rolul acesta nu există în sistemul lui Edi Iordănescu, în 4-1-4-1. Obțiunea normală, după cum a calculat și Șumudică, este cu Ianis Hagi în partea dreaptă. Dacă îl va folosi în partea opusă la meciul cu Olanda înseamnă că va face un compromis.

Însă, toate alegerile făcute de Iordănescu, unele ciudate, s-au dovedit până acum ca fiind bune. Cred că este greu de scos din echipă Ianis după ce a obținut penalty-ul decisiv cu Slovacia. E cam greu să îl elimini acum”, a spus Remus Răureanu în cadrul show-ului FANATIK LA EURO.

ADVERTISEMENT

“Sunt șanse mari ca în stânga să joace Mogoș”

Din informațiile aflate de FANATIK, Edi Iordănescu va decide primul “11” imediat după antrenamentul din această seară. Cristi Coste a mărturisit între timp că, Vasile Mogoș, Ianis Hagi și Dennis Man au șanse foarte mari să fie prezenți în formula de start.

“100% o să știe Edi Iordănescu. Iar antrenamentul decisiv, care va decide primul 11, va fi cel din această seară. Va mai conta și analiza pe care Edi Iordănescu și staff-ul său o vor face în această noapte.

ADVERTISEMENT

Lucrurile se pot schimba, dar sunt șanse mari ca în stânga să joace Mogoș. Ianis Hagi va fi greu de scos din prima echipă, iar Dennis Man are șanse foarte mari să joace în acest meci (n.r. titular)”, a mai spus și Cristi Coste.

Ofertă colosală primită de un "tricolor" aflat la EURO 2024

ADVERTISEMENT
8.50 este COTA Betano pentru pronosticul "1 solist" la România - Olanda în optimile EURO 2024
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a...
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a spus Irina despre fostul milionar, ajuns falit și în azil
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Cel mai mare eșec din viața lui Hagi. Un divorț uluitor
Cel mai mare eșec din viața lui Hagi. Un divorț uluitor
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de...
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de chibrit pentru a rezolva ecuația