News

Explozie cu victime într-un bloc din județul Gorj. Doi adulți și trei copii au suferit răni. Video

O explozie puternică a avut loc vineri seară într-un bloc din Turceni, județul Gorj. S-au înregistrat și victime. Doi adulți și trei copii au suferit răni în urma evenimentului.
24.06.2022 | 21:55
Explozie cu victime intrun bloc din judetul Gorj Doi adulti si trei copii au suferit rani Video
Explozie într-un bloc din Gorj. Mai multe persoane rănite, printre care și copii. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O butelie a explodat vineri, 24 iunie, într-un bloc situat în orașul Turceni. Pompierii ajunși la fața locului au anunțat că există victime.

Explozie într-un bloc din Gorj. Mai multe persoane rănite, printre care și copii

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj a anunțat explozia unei butelii într-un bloc din orașul Turceni.

ADVERTISEMENT

Deflagrația a avut loc la un apartament situat la etajul 3 al imobilului. Pompierii de la secția din Turceni au intervenit rapid cu 3 autospeciale și cu 9 subofițeri și detașamentul de pompieri de la Târgu Jiu.

Forțele de salvare ajunse și ele la fața locului au identificat trei copii care au fost atinși de cioburi și doi adulți afectați de explozie.

ADVERTISEMENT

Un adult a fost rănit la un picior și mai prezintă și o arsură. O altă vecină a căzut pe scări.

Victimele sunt în afara oricărui pericol

Potrivit autorităților, toate victimele sunt conștiente și cooperante. Copiii prezintă mici excoriații.

ADVERTISEMENT

Explozia de vineri a fost urmată de un incendiu, dar acesta a fost lichidat de pompieri. Au fost și degajări de fum.

La spital au ajuns proprietarul imobilului unde a avut loc explozia și vecina care a căzut pe scări. Victimele au fost transportate de un echipaj SMURD. Celorlalte victime li s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, fără probleme grave.

ADVERTISEMENT

”Echipele deplasate la faţa locului au identificat 3 copii (care erau pe afară şi au fost atinşi de cioburi) şi 3 adulţi afectaţi de eveniment; toate victimele sunt conştiente, cooperante, copiii prezintă mici excoriaţii. Explozia a fost urmată de incendiu, dar acesta este lichidat (a fost neînsemnat); sunt degajări de fum.

La spital au fost transportaţi proprietarul, de către un echipaj SAJ, şi vecina căzută pe scări de către 1 echipaj SMURD. Celorlalte victime li s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului”, au transmis reprezentanţii ISU Gorj, conform publicației GorjExpress.

ADVERTISEMENT
Tags: