News

Explozie la metrou! Panică în stația Tineretului VIDEO

20.09.2020 | 22:17
Explozie la metrou Panica in statia Tineretului VIDEO
ADVERTISEMENT

O explozie a avut loc duminică seară la o garnitură de metrou. Incidentul s-a petrecut în stația Tineretului și a creat panică în rândul călătorilor. Imediat după bubuitură, peronul a fost evacuat.

Conform primelor informații se pare că a fost vorba despre un scurtcircuit. Persoanele prezente în metrou au afirmat că se simțea miros de fum în timpul călătoriei.

ADVERTISEMENT

Problemele au apărut între stațiile Unirii și Tineretului. Oamenii au ieșit din vagoane, iar garnitura de metrou a rămas fără călători. Staţia Tineretului a fost temporar închisă.

Explozie la metrou!

Când metroul a ajuns în staţia Tineretului, călătorii au ieşit în grabă din vagoane.  În momentul în care metroul a plecat din nou din staţie, s-a produs o explozie, conform martorilor.

ADVERTISEMENT

Cei de la Metrorex spun că explozia s-a produs în jurul orei 20.30. Este vorba de un scurtcircuit. Echipele de intervenţie au oprit tensiunea pentru a remedia problema, dar ulterior lucrurirle s-au agravat. Nu s-au înregistrat victime.

Reamintim că pe 15 septembrie a fost inaugurată magistrala de metrou Drumul Taberei – Eroilor. Momentul a fost sărbătorit, deși s-a produs cu 5 ani întârziere.

ADVERTISEMENT

„Asistăm la un eveniment istoric. Toate stațiile au fost proiectate de la zero. Este cea mai importantă realziare a companiei Metrorex. Bucureștenii vor beneficia de una dintre cele mai spectaculoase magistrale de metrou. 

Iată că se poate, se poate să ne onorăm promisiunea. Se poate și mai mult. Magistrala M5 își va continua dezvoltarea cu încă 6 stații. Magistrala M6, legătura cu aeroportul Otopeni, 12 stații, 14,2 km, aceta va intra în linie dreaptă anul viitor.” – Lucian Bode.

ADVERTISEMENT

„E o onoare pentru mine ca împăreună cu domnul director Mocanu să avem această bcuurie de a fi de față la punerea în funcțiune a acestui tronson. Nu ne vom opri aici, toate lucrările ulterioare se vor derula cu o viteză mai mare, vom fi mult mai atenți în etapele de pregătire și execuție a contractelor. Infrastructura de transport este prioritatea zero.” – Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT
Tags: