Explozie la o centrală electrică din China. Cel puţin 21 de oameni au murit

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
11/08/2016, 15:21
Explozie la o centrală electrică din China. Cel puţin 21 de oameni au murit

Cel puţin 21 de oameni au murit şi cinci au fost răniţi, dintre care trei grav, în explozia unei conducte de la o centrală electrică din provincia Hubei, care a avut loc joi după-amiază, informează autorităţile locale, citate de Xinhua.

Deflagraţia a fost provocată de fisurarea unei conducte de vapori sub presiune într-o centrală electrică din oraşul Dangyang, din provincia centrală Hubei, precizează alte media oficiale citate de AFP.

Incidentul are loc la aproape un an după teribila explozie din august 2015 într-un depozit de produse chimice din portul Tianjin, care a distrus cartierul din împrejurimi şi a provocat moartea a cel puţin 165 de persoane.

În China au loc accidente frecvente din cauza deficienţelor legate de securitatea industrială, în condiţiile în care reglementările în vigoare sunt de multe ori ignorate, iar controalele sunt foarte indulgente, notează AFP.

sursa: agerpres.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×