News

Explozie la o fabrică din Militari, București! Bilanțul victimelor: o persoană a murit, alte 3 sunt in stare gravă

30.08.2019 | 08:24
Explozie la o fabrica din Militari Bucuresti Bilantul victimelor o persoana a murit alte 3 sunt in stare grava

Explozie la o fabrică din Militari, București! O persoană a murit şi alte trei au fost rănite, după o deflagrație puternică produsă la o fabrică de prefabricate în Sectorul 6. Totul s-a întâmplat la ora 5.25 dimineața, atunci când ar fi explodat un cuptor unde se tratează BCA-ul. Din păcate, o femeie și-a pierdut viața, în timp ce alți trei oameni au suferit arsuri grave și au ajuns de urgență la spital, starea lor fiind una critică.

Explozie la o fabrică din Militari, București!

Mai mulți oameni au auzit explozia și au sunat imediat la 112. Câteva echipaje de pompieri şi salvări au intervenit de urgenţă la faţa locului. Explozia s-a produs pe strada Preciziei nr. 7 iar locuitorii din zonă spun că pământul s-a zguduit pur şi simplu cu ei, exact ca la un cutremur. Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a transmis că unul dintre cei trei răniţi are arsuri foarte grave, de peste 90% pe corp.

Acesta a fost dus la Spitalul Floreasca. „Explozia a dus la decesul unei persoane, o persoană este cu arsuri foarte grave, de peste 90% pe suprafaţa corporală şi alte două persoane, cu arsuri mai uşoare, din primele informaţii. Cei răniţi au fost transportaţi la spital şi forţele de intervenţie încă continuă acolo acţiunea până finalizează şi reuşesc stabilizarea zonei şi va începe sigur şi o anchetă, ca să afle ce s-a întâmplat.

Explozie la o fabrică din Militari, București! Explozie
O persoană și-a pierdut viața în urma deflagrației. Sursa foto – digi24

Bilanțul victimelor: o persoană a murit, alte 3 sunt in stare gravă

Persoana care este rănită mai grav, din ce am înţeles, a fost transportată la Spitalul Floreasca, nu pot să vă spun celelalte două persoane”, a declarat Raed Arafat la Antena 3. Acesta a explicat și ce urmează pentru răniți în perioada următoare și a transmis că e nevoie mai întâi ca ei să fie stabilizaţi, și, după aceea, se va stabili unde vor fi transportaţi. „O să vedem dacă sunt locuri în spitale, pentru că trebuie stabilizaţi şi investigaţi.

Este vorba de o explozie, nu este vorba de o arsură simplă. La o explozie, nu vorbim numai de arsuri , vorbim şi de posibile leziuni interne, deci colegii de la spital prima dată trebuie să excludă şi alte probleme care pot necesita o intervenţie chirurgicală şi, după asta, o să vedem care este situaţia locurile pentru arşi. În acest moment, nu am informaţii dacă sunt sau nu sunt locuri, dar pot să vă spun că persoana respectivă este sub îngrijirea colegilor de la Spitalul Floreasca”, a completat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

 

 

Tags: