ADVERTISEMENT
News

Explozie la o mănăstire din Constanța. Două persoane au fost rănite

Autor: Adrian Baciu | 06.05.2021 | 20:48
Explozie la o mănăstire din Constanța. Două persoane au fost rănite
Explozie la o mănăstire din Constanța. Două persoane au fost rănite. Sursa foto: Colaj Fanatik

Explozie la o mănăstire din județul Constanța produsă joi seara. Echipajele de la ISU Dobrogea au fost solicitate să intervină la o deflagrație care s-a produs la Mănăstirea Sf. Gheorghe de lângă Tichilești, comuna Horia.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, este vorba despre o explozie a unei butelii. În urma impactului, au rezultat două victime, care prezintă arsuri.

La locul exploziei au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor. Intervenția se află în desfășurare.

Explozie la o mănăstire din județul Constanța. Două persoane, rănite

Explozia de la Mănăstirea din localitatea Horia (județul Constanța) nu a fost urmată de incendiu. Pentru a se asigura că lucrurile sunt sub control, ISU a intervenit cu 2 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și un număr total de 14 pompieri.

ADVERTISEMENT

Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, a anunțat că a explodat de fapt o chilie, în care erau doar două persoane, din care una este călugăr, potrivit Ziua de Constanța.

Explozie la o mănăstire din Constanța. Două persoane au fost rănite. Sursa foto: ctnews.ro

”Se intervine cu două autospeciale de stingere, un SMURD și 14 pompieri. Din primele informații ar fi vorba de explozie, în urma unor acumulări de gaze, deoarece butelia nu este afectată.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește victimele, este vorba de doi bărbati, în vârstă de 45, respectiv 50 de ani. Aceștia au fost preluați de un echipaj SAJ și un echipaj SMURD.

Sunt conștienți, cooperanți, dar prezintă arsuri în zona feței. Este vorba despre un preot și un călugăr”, anunță ISU, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Știre în curs de actualizare…

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT