Cine sînt oamenii afectaţi de explozie: ”Au leziuni ale căilor respiratorii!”

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
23/08/2016, 13:56
Cine sînt oamenii afectaţi de explozie: ”Au leziuni ale căilor respiratorii!” GALERIE FOTO
O explozie a avut loc luni seară la rafinăria Petromidia din Năvodari. Patru persoane au fost rănite, suferind arsuri grave, iar alte două s-au intoxicat cu fum.
Cine sînt victimele:
Un bărbat, 35 de ani, arsuri gradul III pe 100% din suprafaţa corpului, stabil, intubat – va fi transportat la spitalul Bagdasar-Arseni.

Un bărbat, 49 de ani, arsuri gradul II-III pe 25% din suprafaţa corpului, stabil, cu leziuni ale căilor respiratorii, stabil, intubat – va fi transportat la spitalul Bagdasar-Arseni.

Un bărbat, 34 de ani, arsuri de gradul II-III pe 20% din suprafaţa corpului, stabil, neintubat, fără leziuni pe căile respiratorii – va fi transportat la Spitalul de Arşi.

Un bărbat, 58 de ani, arsuri de gradul II pe 24% din suprafaţa corpului, stabil, neintubat, fără leziuni pe căile respiratorii – va fi transportat la Spitalul de Arşi.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×