ADVERTISEMENT
News

Explozie puternică în Bârlad! O persoană a fost rănită

Autor: Alexandru Năstase | 07.08.2020 | 11:20
Explozie puternică în Bârlad! O persoană a fost rănită
Deflagrație în Bârlad! Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

O explozie puternică a avut loc în Bârlad! Deflagrația a pornit de la o butelie cu azot care se afla în incinta unei fabrici, conform reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de urgenta (ISU) Vaslui.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în urma exploziei, o persoana a fost ranita. Aproape imediat, la fata locului a ajuns un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui.

Mai mult de atât, pompierii asigura masurile de prevenire si stingere a incendiilor și încearcă.  “Un echipaj din cadrul ISU asigura masurile de tip PSI, dupa producerea exploziei la o butelie de azot.

ADVERTISEMENT

Deflagrație în Bârlad!

Explozia nu a fost urmata de incendiu. In urma exploziei, o persoana a fost ranita si a fost preluata de un echipaj al SAJ”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Conform primelor informații, victima este in stare de inconstienta, cu respiratie spontana si primeste ingrijiri medicale la fata locului.

ADVERTISEMENT

De îndată ce starea bărbatului va fi stabilizată, acesta va fi transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

De remarcat că persoana ranita este de la o firma din judetul Buzau. Acesta efectua o serie de lucrari la fabrica din Barlad.

ADVERTISEMENT

„La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsită o persoană de sex masculin, în stare de inconștiență și care prezenta un traumatism major în zona capului.

Bărbatul a fost lovit în zona capului de flanșa unui recipient aflat sub presiune, recipient în care se afla azot”, au transmis reprezentanții ISU

ADVERTISEMENT

Cercetările privind circumstanțele producerii acestui eveniment sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!