ADVERTISEMENT
News

Explozie puternică în București. O persoană a murit și alte câteva zeci au fost evacuate

Autor: Adrian Baciu | 26.10.2020 | 08:08
Explozie puternică în București. O persoană a murit și alte câteva zeci au fost evacuate
Explozie puternică în București. O persoană a murit și alte câteva zeci au fost evacuate. Sursa foto: ISU București-Ilfov

Explozie puternică raportată luni dimineață în București. O persoană a murit şi alte câteva zeci au fost evacuate, în urma incidentului produs în Sectorul 5.

ADVERTISEMENT

Deflagrația a fost urmată de un incendiu și a fost consemnată la etajul 7 al unui bloc din strada Aleea Podul Giurgiului.

La locul tragediei au fost mobilizate patru autospeciale de stingere, SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori.

ADVERTISEMENT

O persoană a murit și alte zeci au fost evacuate, după o explozie puternică în București

Un bărbat a murit luni dimineața şi alte câteva zeci au fost evacuate în urma unei explozii într-un apartament situat la etajul 7 al unui bloc din strada Aleea Podul Giurgiului din Sectorul 5 al Capitalei.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, proprietarul apartamentului, un bărbat de 70 de ani, a fost găsit decedat. Fumul rezultat din exploziea ajuns în apartamentele vecinilor, aşa că circa 30 persoane au fost evacuate de forțele de intervenție.

ADVERTISEMENT

“Fumul rezultat a pătruns în apartamentele învecinate, astfel că s-a procedat la evacuarea a 18 locatari de la etajele inferioare. Un bărbat cu probleme locomotorii a fost expus la fum şi a fost transportat la spital. Alţi 30 de locatari au ieşit din bloc după producerea exploziei”, informează Biroul de presă al ISU Bucureşti-Ilfov, conform Agerpres.

Explozia a afectat mai multe apartamente

Imediat după raportarea incidentului, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare. Astfel, au acţionat patru autospeciale de stingere, SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori.

ADVERTISEMENT

După o primă evaluare, mai sunt 7 apartamente cu avarii în urma acestei explozii, anunță ISU București Ilfov.

Sursa citată mai informează că un bărbat cu probleme locomotorii, care a fost expus la fum, a fost transportat la spital.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!