News

Explozie puternică în Otopeni. Hoții au aruncat în aer două bancomate. Poliția anunță că nu au fost furați bani. Update

08.09.2020 | 11:54
Explozie puternică în Otopeni. Hoții au aruncat în aer două bancomate. Poliția anunță că nu au fost furați bani. Update
Explozie puternică în Otopeni. Hoții au aruncat în aer două bancomate. Sursa foto: zf.ro
ADVERTISEMENT

Explozie puternică marți dimineața în orașul Otopeni. Două bancomate ale unei bănci au fost aruncate în aer de hoți.

UPDATE, ora 11:54. La câteva ore după explozia de la cele două bancomate din Otopeni, Poliția a emis un comunicat în care anunță că hoții nu au reușit să sutragă bani în urma acestui atac.

ADVERTISEMENT

Conform News.ro, poliţiştii din Ilfov efectuează verificări şi investigaţii pentru depistarea autorilor unor distrugeri ce au avut loc la două bancomate ce aparţin unei bănci din Otopeni, la data de 8 septembrie 2020. În cauză, au rezultat numai pagube materiale şi nu au fost victime.

Explozie puternică în Otopeni, acolo unde hoții au aruncat în aer două bancomate

Știrea inițială, ora 8:57/ Din cauza deflagrației puternice, fațada clădirii unde erau aceste bancomate a fost distrusă, iar locatarii din zonă au intrat în panică.

ADVERTISEMENT

Imediat, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, iar traficul în zona exploziei a fost paralizat pentru o bună perioadă de timp.

O explozie extrem de puternică a alertat marți dimineață locuitorii unei zone din Otopeni. Două bancomate au fost aruncate în aer de hoți.

Într-o primă fază, locuitorii din zonă au crezut că este vorba despre o explozie la o conductă de gaze și au sunat la 112.

ADVERTISEMENT

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că două bancomate ale unei bănci fuseseră aruncate în aer, fațada clădirii fiind distrusă.

”În jurul orei 5,00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că la parterul unui bloc din oraşul Otopeni a avut loc o distrugere.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Otopeni împreună cu efective de pompieri şi specialişti din cadrul IGPR, precum şi conducerea IPJ Ilfov, pentru efectuarea de activităţi specifice”, informează Biroul de presă al IPJ Ilfov, conform ObservatorNews.

ADVERTISEMENT

Nu s-au înregistrat victime în urma exploziei

Imediat după producerea exploziei, la fața locului au ajuns echipaje de polițiști ai orașului Otopeni împreună cu efective de pompieri și specialiști din cadrul IGPR, precum și conducerea IPJ ILfov.

În primă fază au fost luate măsuri pentru delimitarea perimetrului și conservarea locului faptei. Din fericire, în cauză au rezultat numai pagube materiale și nu au fost raportate victime.

Polițiștii ilfoveni efectuează verificări și investigații pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept, cât și pentru identificarea autorilor și luarea măsurilor legale care se impun. Până la această oră nu se știe dacă hoții au reușit să fugă cu banii.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri