News

Explozie puternică într-un apartament din Constanța. În locuință se aflau un copil și doi adulți. Care este starea lor

O explozie puternică s-a produs sâmbătă într-un apartament din Constanța. Un copil și doi adulți se aflau în interior. Care este starea acestora. Autoritățile au intervenit de urgență.
20.08.2022 | 12:37
Explozie puternica intrun apartament din Constanta In locuinta se aflau un copil si doi adulti Care este starea lor
Pompierii au intervenit la fața locului. Sursa foto (ilustrativ): hepta
ADVERTISEMENT

O explozie puternică s-a produs sâmbătă, într-un apartament al unui bloc din Constanța, de pe strada Aleea Violetelor. În interior se aflau un copil și doi adulți.

Explozie puternică într-un bloc din Constanța. În apartament se aflau un copil și doi adulți

Pompierii au intervenit de urgență. O persoană în vârstă de 60-65 ani a suferit arsuri grave și a fost transportată la spital. Potrivit presei locale, ziuadeconstanta.ro, nu a izbucnit incendiu în urma exploziei.

ADVERTISEMENT

Victima preluată de medici are arsuri pe căile aeriene și pe aproximativ 45% din suprafața corporală. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD.

Nu se cunosc detalii despre cauza exploziei. Salvatorii inspectează zona pentru a se ajunge la o concluzie și vor oferi informații pe parcus.

ADVERTISEMENT

Și într-un bloc din județul Hunedoara s-a produs o explozie. O mamă și fetița ei au suferit arsuri

Un eveniment similar s-a mai întâmplat luna trecută, în județul Hunedoara, tot în apartamentul unui bloc. În interior se aflau o mamă în vârstă de 27 de ani și copilul acesteia, o fetiță de doar 1 an și 3 luni.

Și mama și copilul au fost răniți, dar femeia s-a ales cu arsuri grave, pe aproape 80% din suprafața corpului. Fiica sa s-a ales doar cu mică roșeață în zona feței.

ADVERTISEMENT

Ambele victime au fost transportate la UPU Hunedoara. S-a demarat o anchetă în această situație.

”În urma evenimentului de la Hunedoara au rezultat două victime. O femeie de 27 de ani, cu arsuri de gradul I, II şi III pe aproximativ 75-80% din suprafaţa corpului, faţă, torace, membre superioare şi inferioare.

A fost evaluată şi stabilizată de echipajul cu medic de la SAJ Hunedoara şi transportată la spital. A doua victimă a fost o minoră de un an şi trei luni.

ADVERTISEMENT

În urma evaluării, prezenta doar un eritem facial, neavând alte arsuri”, preciza jurnaliștilor, la momentul respectiv, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT