News

Explozie puternică la un bloc din Pitești. Mai multe apartamente au fost distruse

O explozie puternică a fost consemnată în noaptea de joi spre vineri la un bloc din Pitești. Mai multe apartamente au fost distruse. O femeie a fost transportată la spital.
13.01.2023 | 07:58
Explozie puternica la un bloc din Pitesti Mai multe apartamente au fost distruse
O explozie a distrus mai multe apartamente, la Pitești. O femeie a fost transportată la spital. Sursa foto: ObservatorNews / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pompierii au intervenit de urgență în noaptea de joi spre vineri, la un bloc din Pitești. O explozie a avut loc la un apartament situat la parter.

O explozie a distrus mai multe apartamente, la Pitești. O femeie a fost transportată la spital

Inspectoratul pentru Situații de Urgență anunță că mai multe apartamente au fost distruse. Din fericire, explozia nu a fost urmată şi de un incendiu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, suflul exploziei a avariat și o mașină. O femeie a fost rănită ușor și a fost dusă la spital.

E vorba de proprietara apartamentului în care a avut loc deflagraţia, în vârstă de 69 de ani. Aceasta a suferit mai multe arsuri şi a fost transportată de urgenţă la o unitate medicală.

ADVERTISEMENT

În urma acestui eveniment grav, o altă femeie a suferit un atac de panică şi a primit ajutor de la medicii sosiţi la faţa locului.

”Pagube însemnate au fost constatate până acum la patru apartamente situate la parterul blocului, pe casa scării până la etajul 1 și la un autoturism parcat în apropiere.

ADVERTISEMENT

Totodată, până acum au mai fost afectate ușor alte trei locuințe de la etajele superioare ale aceleiași scări a blocului. Pagubele înregistrate au fost în principal la elementele de tâmplărie (ferestre și uși) ale locuințelor. Autoturismul prezintă zgârieturi și o anvelopă spartă”, transmite ISU Argeș.

Explozia din Pitești, consemnată în jurul orei 4.00

ISU Argeș mai informează că unitățile sale de pompieri au fost solicitate să intervină la ora 03:50.

ADVERTISEMENT

Instituția mai anunță că a luat toate măsurile necesare pentru evacuarea locatarilor. Iată comunicatul.

”În jurul orei 03:50 pompierii de la Detaşamentul Piteşti au fost solicitaţi să intervină în cazul unui explozii neurmată de incendiu, care s-a produs într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Piteşti.

În urma incidentului, proprietara locuinţei, o persoană se sex feminin în vârstă de 69 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost preluată şi transportată la spital de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, a anunţat ISU Argeş.

ADVERTISEMENT
Tags: