ADVERTISEMENT
News

Explozie puternică urmată de un incendiu în Timișoara. Victimele, transportate la spital cu arsuri

Autor: Adrian Baciu | 15.10.2020 | 10:53
Explozie puternică urmată de un incendiu în Timișoara. Victimele, transportate la spital cu arsuri
Explozie puternică urmată de un incendiu în Timișoara. Victimele, transportate la spital cu arsuri. Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

O explozie puternică urmată de un incendiu a avut loc în dimineața zilei de joi, 15 octombrie, la o casă situată pe o stradă din Timișoara.

ADVERTISEMENT

La locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje de la pompieri și ambulanță. Trei persoane se aflau în imobil în momentul deflagrației, iar două au fost grav rănite.

Traficul în zona exploziei a fost blocat de polițiști pentru ca pompierii să poată interveni pentru a stinge incendiul.

ADVERTISEMENT

Explozie puternică în Timișoara. Două victimele, transportate la spital cu arsuri

Un apel efectuat la 112 a anunțat, joi dimineață, o explozie la Timișoara, care a fost urmată de un incendiu, la o casă de pe strada Vuk Karadzic, în cartierul Mehala.

Imediat, la fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, două autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și 17 pompieri. Conform primelor informații, în interior se aflau trei persoane.

ADVERTISEMENT

”Dintre cele 3 persoane aflate în interiorul locuinței, 2 victime sunt transportate la spital cu arsuri de gradul II si III, respectiv o femeie de 53 ani cu arsuri de gradul IIB si III pe o suprafața corporala de 30 % si un bărbat de 48 ani, cu arsuri de gradul II/III, pe o suprafața corporala de 15%.

Victimele sunt conștiente si stabile hemodinamic. Cea de-a treia victima este un bărbat de 81 ani, imobilizat, care a suferit un atac de panică. Refuză transportul la spital”, transmit reprezentanții ISU Banat, conform OpiniaTimișoarei.

ADVERTISEMENT

Posibilele cauze ale exploziei

Conform unor martori, citați de publicația din Banat, deflagrația s-a produs în momentul în care unul dintre cei din locuință ar fi aprins lumina ori o țigară, în vreme ce câțiva localnici povestesc că în urma cu două zile o mașină ar fi lovit țeava de gaz din dreptul casei, iar o echipă de intervenție a făcut reparații.

Oamenii se tem că acestea nu ar fi fost făcute corespunzător și de aceea s-a produs acumularea de gaz metan din locuința. O anchetă a Poliției va stabili cu precizie ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!