Explozie urmată de incendiu la rafinăria PetroMidia din Năvodari. Plan ROŞU de intervenţie: 5 răniţi

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
22/08/2016, 18:50
Explozie urmată de incendiu la rafinăria PetroMidia din Năvodari. Plan ROŞU de intervenţie: 5 răniţi

Un incendiu a izbucnit, luni, la rafinăria PetroMidia din Năvodari aparţinând grupului Rompetrol, fiind trimise cinci autospeciale de stingerea incendiilor şi mai multe echipaje de salvatori de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţii şi primele informaţii susţin că cinci persoane ar fi fost rănite în deflagraţie.

UPDATE 19.38. Numărul victimelor a urcat la 5 persoane.

UPDATE 19.29. Se ia în calcul o contaminare chimică, informează Realitatea TV, în zonă acţionând şi o echipă de intervenţie chimică şi radiologică.

UPDATE 19.25. Cele patruvictime ale deflagraţiei sunt conştiente, a precizat un medic de la Spitalul Judeţean Constanţa, având arsuri de peste 40% din suprafaţa corpului. Răniţii au fost transportaţi la spital în Constanţa, unde se va decide dacă e nevoie să fie transportaţi în Capitală.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×