Sporturi

Extaz pe rețele de socializare după victoria Simonei Halep la Wimbledon 2019: “Niciun muritor nu poate juca mai aproape de perfecțiune! SIMbledon!”

13.07.2019 | 18:33
Extaz pe retele de socializare dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon 2019 Niciun muritor nu poate juca mai aproape de perfectiune SIMbledon

Simona Halep a câștigat Wimbledon 2019, după o prestație năucitoare în finala cu Serena Williams, scor 6-2, 6-2. Imediat după mingea de meci fructificată de româncă, au început reacțiile pe rețelele de socializare. Iubitori ai tenisului din întreaga lume s-au întrecut în laude la adresa Simonei, care își asigură al doilea trofeu de Grand Slam din carieră, primul la Wimbledon.

“A reușit! SIMbledon!”, scrie Katie Spellman, jurnalistă din Canada.

“Wow! De la victoria lui McEnroe împotriva lui Connors, în 1984, nu am mai văzut pe cineva să joace atât de aproape de perfecțiune. Nu a fost tenisul clasic la care speram, dar Simona Halep poate să moară știind că a jucat un meci atât de aproape de perfecțiune pe cât poate spera un muritor”, scrie userul Prof David Owen.

“Ce performanță pentru Simona Halep. A jucat un tenis dominant împotriva Serenei Williams, în finala Wimbledon, reușind să câștige clar, 6-2, 6-2. Nu a existat vreodată o campioană mai îndreptățită”, scrie userul Adam Knight.

Elogii pe rețelele de socializare pentru Simona Halep după ce a câștigat Wimbledon 2019

“Simona Halep este campioană la Wimbledon. Să câștigi o finală în fața Serenei în mai puțin de o oră nu este o misiune ușoară. Dar ea a reușit să facă asta cu atât de multă ușurință”, scrie userul Akhil.

“O performanță absolut incredibilă din partea Simonei Halep. Ce scenă pentru a face cel mai bun meci al carierei! Minunat să vezi așa o reacție genială după victorie”, scrie userul Daniel Boden.

Chiar și fanii Serenei au acceptat superioritatea româncei, așa cum a făcut-o și jucătoarea din SUA la primele declarații după finală: “Sunt tristă că Serena a pierdut, dar felicitări Simonei Halep. A jucat un tenis uimitor astăzi”, scrie userul Lisa Bee.

“Absolut fenomenală prestația Simonei Halep! A dominat-o pe Serena Williams încă de la primul punct și este o câștigătoare categoric meritorie a turneului de la Wimbledon”, scrie și userul Dr Jenna Townend.

“Nu există un fan mai mare al Serenei Williams decât mine. Există o serie întreagă de motive pentru care ea nu a jucat bine. Dar haideți să fim cinstiți, în fruntea acestei liste este Simona Halep, care a jucat un tenis excepțional, de la început până la sfârșit”, scrie userul Peter James Needham.

“Simona Halep câștigă Wimbledon și mulțumește țării sale (România). Megan Rapinoe (campioană mondială cu naționala de fotbal feminin a SUA) câștigă titlul mondial și își face praf țara, cerând mai mulți bani. Halep = clasă. Rapinoe = fără clasă”, scrie userul James Tweets.

Felicitări Simona Halep, știam de prima dată când am văzut-o, acum 4-5 ani, că e normal să îmi placă de ea. Nu este doar o campioană în sport, ci este o sursă de inspirație pentru țara ei, dar și pentru toți cei din țări mai mici, care nu au atât de multe oportunități”

“Serena = G.O.A.T. Dar prea mulți oameni au ignorat-o pe Simona Halep înainte de meci. Da, Halep era condusă 1-9 de Serena la meciuri directe, dar multe dintre acele meciuri au fost strânse. Serena a avut probleme și cu Alison Riske, cu două meciuri în urmă. Simona este deținătoarea titlului de jucătoarea anului în WTA. Respectați-o!”, scrie useru Bobby Timmons.

“Am urmărit finala Wimbledon împreună cu fiica mea de patru ani în această dimineață. Iar ea m-a întrebat dacă începe cursurile de tenis mâine. Vă mulțumesc pentru inspirație, Serena Williams și Simona Halep”, scrie și Veronica Tackett.