EXTRAGERE LOTERIA BONURILOR FISCALE 17 IULIE. Premiu: 1 milion de lei. Vezi valoarea bonului câştigător

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/07/2016, 00:00
EXTRAGERE LOTERIA BONURILOR FISCALE 17 IULIE. Premiu: 1 milion de lei. Vezi valoarea bonului câştigător

EXTRAGERE LOTERIA BONURILOR FISCALE 17 IULIE. O nouă extragere la loteria bonurilor fiscale, aferentă lunii iunie, a avut loc duminică, 17 iulie. Fondul total de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Bonuri fiscale câştigător sunt cele emise pe data de 13 iunie, în valoare totală de 678 lei.

La extragerea din iunie au ieşit câştigătoare bonurile fiscale în valoare de 79 lei emise pe 20 mai.

EXTRAGERE LOTERIA BONURILOR FISCALE 17 IULIE.Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al companiei Loteria Română pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse din ziua următoare extragerii, la sediile ANAF.

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie să depună în original bonul fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Dacă vor fi depuse cereri pentru mai mult de 100 de bonuri câştigătoare, va fi efectuată o nouă extragere la o dată ulterior anunţată, pentru desemnarea a maxim 100 de premianţi.

Anul trecut, valoarea totală a premiilor acordate a fost de aproape 5 milioane de lei, sumă care s-a împărţit între 17.985 de câştigători, potrivit datelor MFP.

EXTRAGERE LOTERIA BONURILOR FISCALE 17 IULIE.În acest an vor fi organizate în total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare şi două ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei. Până în prezent, au avut loc cinci extrageri lunare, aferente lunilor ianuarie-mai, şi una ocazională, de Paşte.

Sursă: www.romaniatv.net

………………………………………………………………………………………………….

EXTRAGERE LOTERIA BONURILOR FISCALE 17 IULIE. Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise în perioada 1 – 30 iunie 2016 este programată pentru duminică, 17 iulie, la ora 19,30, iar fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, a anunţat, joi, Ministerul Finanţelor Publice (MFP).

EXTRAGERE LOTERIA BONURILOR FISCALE 17 IULIE. Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică, 17 iulie, va fi organizată prima etapă, care va consta în extragerea bilelor care vor determina ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Ulterior, după centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri câştigătoare.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19,30, şi va transmisă în direct de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

EXTRAGERE LOTERIA BONURILOR FISCALE 17 IULIE. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-urile Ministerului Finanţelor Publice, Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi CN ‘Loteria Română’ (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

EXTRAGERE LOTERIA BONURILOR FISCALE 17 IULIE. Comisia de supraveghere va fi formată din câte un reprezentant al MFP, al ANAF şi al CNLR. Bilele şi urnele vor fi verificate în prezenţa comisiei înainte de tragere.

EXTRAGERE LOTERIA BONURILOR FISCALE 17 IULIE. Potrivit sursei citate, cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF. Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii, precum şi numărul de ordine).

EXTRAGERE LOTERIA BONURILOR FISCALE 17 IULIE. În cazul realizării celei de-a doua etape de selecţie, va fi extras un număr din lista numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii.

EXTRAGERE LOTERIA BONURILOR FISCALE 17 IULIE. De asemenea, această extragere va fi realizată cu urnele CNLR şi va fi televizată, data organizării acesteia urmând să fie anunţată ulterior.

sursa: realitatea.net

Închide ×