Fă-ți echipa la football fantasy pentru Bayern-Dortmund! Ce jucători free poți lua pentru derby-urile din weekend!

06.04.2019 | 16:26
Fati echipa la football fantasy pentru BayernDortmund Ce jucatori free poti lua pentru derbyurile din weekend

Ce sfârșit de săptămână avem! Atât avem de zis: Bayern – Dortmund! De fapt, avem mai multe de zis despre derby-urile din weekend, pentru ca voi să fiți siguri că vă faceți o echipă competitivă la football fantasy. Pe Footballcoin.io poți să-ți alegi campionatul și echipa cu care să concurezi în acest sfârșit de săptămână. Dacă ești inspirat și alegi niște jucători care să-ți puncteze, câștigi premiile competiției, adică recompense în XFC, cu care îți poți cumpăra jucători și mai buni. Noi o să-ți dăm tips and tricks pentru convocarea în lotul tău a unor fotbaliști free, buni și care să-ți aducă puncte. Începem cu derby-ul Germaniei. Zidul Galben față în față cu golgheterul din Bundesliga, Robert Lewandowski. Cine va câștiga?

Bayern – Dortmund
Borussia Dortmund are un avans de 2 puncte, după pasul greșit făcut de Bayern etapa trecută în meciul terminat egal cu Freiburg. Băieții lui Lucien Favre vin după 3 victorii consecutive în campionat, reparând în acest fel eșecul neașteptat din meciul cu Augsburg, în care echipa după locul 15 a câștigat cu 2-1. Bayern și Dortmund merg braț la braț în Bundesliga și mai sunt 7 etape în acest sezon. Orice meci pierdut poate fi capăt de linie pentru ei, iar întâlnirea directă trebuie să fie un show total, având în vedere că egalul nu ajută. Contează desprinderea de rivalul direct, așa că fii sigur că va fi un meci frumos. Ambele echipe au fost eliminate din Champions League de echipe englezești, așa că mai rămâne campionatul care poate să le potolească pofta de trofee.
În tur am avut parte de o partidă nebună, în care Lewandowski  a înscris de două ori, iar Marco Reus a reușit de ambele dăți să egaleze pe tabelă. Lovitura finală a fost aplicată de Paco Alcacer, cu 15 minute înainte de fluierul final. A fost 3-2 pentru Dortmund, iar Bayern vrea acum revanșa.
Dacă îți pregătești echipa pentru etapa aceasta, am aruncat noi o privire peste loturile celor două echipe, totul ca să-ți oferim niște variante free pentru lotul tău.
De la gazde, ai marea surpriză să-l găsești gratuit la FootballCoin pe Robert Lewandowski. Cu 19 goluri marcate și 10 assist-uri în acest sezon, Lewa conduce topul marcatorilor din Bundesliga și nu are probleme să marcheze în poarta fostei echipe, Dortmund, la care a jucat timp de 4 ani. Polonezul are 913 puncte la football fantasy și e must have pentru echipa ta.

Joshua Kimmich este o altă opțiune pentru echipa ta. Neamțul venit la Bayern în 2015 de la Leipzig are 11 assist-uri și 2 goluri în acest sezon de Bundesliga, un assist fiind înregistrat în meciul din tur cu Dortmund. Are cel mai mare punctaj din echipa lui Bayern la football fantasy, 1194 de puncte, și 9 clean sheet-uri. Ce zici? Sehr gut, nu?
Dacă de atacul lui Bayern are grijă Lewandowski, trecem la ofensiva Borussiei din care poți să-i incluzi în echipa ta pe Jadon Sancho și Marco Reus. Amândoi free, amândoi cu punctaj mai mare de 800 de puncte. Englezul Sancho are 8 goluri și 16 assist-uri până acum, în ultimele 3 meciuri de Bundesliga înscriind de 4 ori. Puștiul de 19 ani poate fi elementul surpriză din echipa ta, iar dacă mai vrei încă un jucător ofensiv, nu putem să nu-l propunem pe Marco Reus, căpitanul Borussiei cu 15 goluri și 8 assist-uri.

Barcelona-Atletico Madrid
Ne întâlnim cu următorul duel tot în primele două locuri ale campionatului, doar că ne mutăm în Spania. Acolo, Barcelona are un avans de 8 puncte față de Atletico Madrid. Băieții lui Valverde au evitat în ultimele secunde ale meciului trecut o înfrângere în fața clasatei de pe locul 17, Villarreal. A fost 4-2 pentru Villarreal până în minutul 90, când Messi a sunat trezirea pentru colegii lui, prea târziu pentru o victorie, dar reușind un egal prin reușita lui Suarez din minutul 93. Atletico Madrid vine după un meci câștigat în fața Gironei, datorită golurilor lui Godin și Griezmann.
De la Barcelona, poți să-l incluzi în echipa ta la FootballCoin pe Arthur, mijlocașul brazilian, free și cu 493 de puncte la football fantasy. De asemenea, o opțiune pentru defensiva ta ar putea fi francezul Clement Lenglet, jucătorul cu 480 de puncte și 9 clean sheet-uri în La Liga și 11 intercepții importante pentru echipa lui în acest sezon.

Atletico Madrid te poate servi cu două variante free pentru mijlocul echipei tale: Rodri și Thomas. Rodri are 814 puncte și 2 goluri marcate pentru Atletico în 26 de meciuri jucate în acest sezon. Thomas stă ceva mai bine la cifre, are 3 goluri și 3 assist-uri în 1600 de minute în tricoul celor din Madrid.

Inter-Atalanta
Mai sunt 8 etape de Serie A, iar Inter Milano încă mai speră la locul 2, ocupat acum de Napoli. Sunt 7 puncte diferență între cele două echipe, deci jucătorii lui Luciano Spalletti turează motoarele. După 4-0 cu Genoa în etapa trecută, când au marcat 4 goluri, urmează meciul cu Atalanta, echipă care are gânduri de calificare în Champions League. Doar un punct mai desparte clubul din Bergamo de acest prag, adică de cei de la AC Milan, care ocupă momentan locul 4 în clasament.
Inspirația pentru echipa ta la football fantasy în competiția gratuită dedicată meciurilor din Italia vine din echipa Interului. Roberto Gagliardini a înscris 2 goluri în partida cu Genoa și a ajuns în total la 5 în doar 15 meciuri jucate pentru Inter. Cu ceva mai multe meciuri în acest sezon și, implicit, mai multe puncte, este slovacul Milan Skriniar. Fundașul central are 681 la FootballCoin, un assist, 13 clean sheet-uri și stă excepțional la capitolul tackle-uri: 53!

Atalanta are 5 meciuri consecutive fără înfrângere și, mai mult decât atât, a înscris 7 goluri în ultimele 2 partide. Unul dintre marcatori este și unul dintre jucătorii cu cele mai multe puncte la football fantasy, Hans Hateboer. Fundașul dreapta are 5 goluri și 4 assist-uri în acest sezon, un gol fiind marcat chiar în turul cu Inter, meci terminat cu scorul de 4-1 pentru Atalanta. Se va repeta figura duminică?

CFR Cluj-Craiova
CFR Cluj are numai victorii în Play-Off și mai are de luat o revanșă în fața Craiovei, care a câștigat cu 2-0 în returul sezonului regulat din Liga 1. Craiova se reface după înfrângerea în fața FCSB-ului și are 7 puncte în clasament în spatele jucătorilor de la Cluj. De la CFR poți să-i iei în echipa ta pe marcatorii din etapele trecute. Bordeianu a înscris golul victoriei cu Astra Giurgiu și are 54 de puncte adunate până acum în Play-Off, în timp ce Alexandru Păun a adus cele 3 puncte echipei lui prin golul în fața Viitorului. Variante free pentru atacul echipei tale pot fi Ciprian Deac și Damjan Djokovic, cu 75 de puncte, respectiv 78.
De la Craiova, poți să-l iei în echipa ta pe Mirko Pigliacelli, jucătorul cu cele mai multe puncte la FootballCoin din lotul Craiovei. Are 11 clean sheet-uri în sezonul regulat și 2 în cele 3 meciuri desfășurate până acum în Play-Off. Pe locul 2 în topul punctelor la football fantasy în Play-Off este Alexandru Cicâldău, cu 84 de puncte adunate în 3 partide și un gol marcat în meciul pierdut în fața FCSB-ului.

Arsenal – Everton
Cu 63 de puncte în clasament, Arsenal are nevoie de victorie ca să treacă pe locul 3, în locul lui Tottenham și ca să își păstreze poziția care trimite în Champions League. Mai mult decât atât, Chelsea are același punctaj în Premier League, așa că fotbaliștii lui Unai Emery nu își permit o mișcare greșită. De partea cealaltă, Everton este la jumătatea clasamentului și începe meciul cu Arsenal după două victorii în ultimele două etape, cu West Ham și cu competitoarea directă a tunarilor, Chelsea, pe care a învins-o cu 2-0. Un exemplu de “așa nu” pentru băieții de pe Emirates.
În 53 de întâlniri directe între cele două formații, Arsenal a câștigat de 33 de ori, iar Everton de 7. Au fost și 13 egaluri, iar în turul acestui sezon, Arsenal a câștigat cu 2-0, prin golurile marcate de Alexandre Lacazette și Pierre Emerick Aubameyang. Ambii sunt free la FootballCoin și cu un punctaj care te convinge că ai nevoie de ei în echipa ta. Aubameyang are 17 goluri în acest sezon și, momentan, este la egalitate în clasamentul golgheterilor cu Harry Kane și Sadio Mané și la 2 goluri de cel din vârful topului, Kun Agüero. Alte opțiuni pentru lotul tău de la football fantasy în tricoul tunarilor ar putea fi tânărul Matteo Guendouzi, cu 665 de puncte, și portarul Bernd Leno, care a adunat 615 puncte și 74 de intervenții importante pentru echipa lui.

Dacă vrei să mixezi în formația ta de football fantasy pe jucători din ambele echipe, propunerile noastre free de la Everton sunt mijlocașul Gylfi Sigurdsson și atacantul Richarlison. Islandezul are 12 goluri, 4 assist-uri și 1045 de puncte la FootballCoin, în timp ce brazilianul Richarlison a înscris tot de 12 ori și și-a trecut în cont 2 assist-uri pentru Everton. De ce mizăm pe ei? Pentru punctajul mare la football fantasy, dar și pentru faptul că ambii au marcat în meciul cu Chelsea.