Fotbal international

Fabio Capello nu e impresionat de hattrickul lui Cristiano Ronaldo! ”Sunt doar trei genii în fotbal”

14.03.2019 | 15:19
Fabio Capello nu e impresionat de hattrickul lui Cristiano Ronaldo Sunt doar trei genii in fotbal

Marele antrenor italian Fabio Capello nu e impresionat de hattrickul reușit de Cristiano Ronaldo în partida Juventus – Atletico Madrid 3-0, din manșa secundă a optimilor de finală ale Champions League. Atacantul portughez a avut o prestație de excepție marți seară și a calificat ”Bătrâna Doamnă” în sferturile competiției după înfrângerea 0-2 din meciul tur.

Fabio Capello nu e impresionat de hattrickul lui Cristiano Ronaldo: ”Nu e un geniu”

”Ronaldo este un fotbalist extraordinar, dar Messi este un geniu. Există trei genii în fotbal: Pele, Maradona și Messi. Punct. Ronaldo este foarte puternic, te ajută să câștigi totul, dar Messi este un geniu, este altceva”, a declarat Fabio Capello care nu a fost deloc impresionat de hattrickul realizat de Cristiano Ronaldo în meciul cu Atletico Madrid.

Prezent în studioul televiziunii Sky pentru a analiza partidele din Champions League, tehnicianul italian și-a adus aminte de o întâmplare cu Lionel Messi: ”Am jucat împotriva lui Messi când avea 16 ani și am fost uimit. El făcea acum 20 de ani aceleași lucruri pe care le face și în prezent pentru că s-a născut geniu. Inventează lucruri pe care ceilalți nu le pot vedea. Ronaldo și-a construit cariera de campion, dar nu este un geniu”.

Cristiano Ronaldo sărbătorind unul dintre golurile marcate în meciul Juventus - Atletico Madrid
Cristiano Ronaldo sărbătorind unul dintre golurile marcate în meciul Juventus – Atletico Madrid

Messi, gest uriaș la adresa lui Ronaldo

Prestația avută de Cristiano Ronaldo la întâlnirea de marți seară cu Atletico Madrid a făcut presa internațională să scrie despre el la superlativ. În urma acestui succes, Juventus Torino a înregistrat o creștere incredibilă la bursă, iar bookmakerii au revizuit cotele pentru câștigarea Champions League și acum o creditează pe campioana din Serie A cu a doua șansă.

La doar 24 de ore de la show-ul realizat de starul portughez, marele său rival Lionel Messi i-a răspuns în stil de mare campion. Argentinianul a făcut un meci de excepție în FC Barcelona – Olympique Lyon 5-1, marcând două goluri și oferind pasele decisive la reușitele lui Gerard Pique și Ousmane Dembele. La finalul jocului, Messi l-a lăudat pe Cristiano Ronaldo.