Sport

A fost star la Real Madrid, dar s-a lăsat de fotbal la 33 de ani! Cu ce a ajuns să se ocupe

Fabio Coentrao, fostul fundaș lateral al lui Real Madrid, nu mai vrea să audă de fotbal, iar după retragere, și-a dedicat timpul unei afaceri în toată regula.
31.12.2021 | 19:56
A fost star la Real Madrid dar sa lasat de fotbal la 33 de ani Cu ce a ajuns sa se ocupe
ADVERTISEMENT

Acum, portughezul deține o flotă de bărci în Portugalia și își câștigă existența din pescuit, activitate care îl pasiona încă din copilărie, motiv pentru care și-a cumpărat o barcă chiar în perioada în care îmbrăca tricoul madrilenilor.

Fabio Coentrao s-a lăsat de fotbal în vară, iar ultima echipă la care a evoluat a fost Rio Ave, formație din prima ligă portugheză.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă acum Fabio Coentrao, fostul star al lui Real Madrid

Considerat mult timp un adevărat talent al fotbalului portughez, Fabio Coentrao a fost vândut în anul 2011 pentru 30.000.000 de euro de la Benfica Lisabona la Real Madrid.

Coentrao este un produs 100% al Academiei de Fotbal a lui Rio Ave, formație de la care s-a retras din fotbal. Deși a jucat fotbal la cel mai înalt nivel, se pare că pentru Coentrao a fost doar o meserie din care să câștige bani, însă pasiunea sa adevărată era cu totul alta, adică pescuitul.

ADVERTISEMENT

„Viața pe mare nu e o rușine, așa cum cred mulți oameni. Este o meserie ca oricare alta. Marea este frumoasă și avem nevoie de ea.

Oamenii care iubesc marea și care vor să experimenteze marea trebuie să-și urmeze voința, visul. Tatăl meu avea o barcă, perscuia, mergeam des cu el în copilărie”, a spus Fabio Coentrao pentru Empower Bran Channel, o televiziune portugheză.

ADVERTISEMENT

Florentino Perez, l-a jignit dur pe Fabio Coentrao

În celebrele înregistrări cu Florentino Perez care vorbea despre jucătorii lui Real Madrid, a apărut și un dialog despre Fabio Coentrao, care, conform spuselor șefului Realului, conducea fără să posede un permis.

„Un jucător fără creier. Indivizii ca el sunt mâncați la Madrid. Acum e de ra**t, iar Mourinho e un imbecil că îl lasă să joace. Bine, Coentrão e și un pic retardat, conduce fără carnet… 

ADVERTISEMENT

Spune că presiunea l-a copleșit și e bolnav. Celuilalt nu-i pasă că e bolnav, pentru că îl ucide”, spunea Florentino Perez despre portughez.

De-a lungul anilor, Fabio Coentrao a câștigat două trofee Champions League alături de Real Madrid, dar și două titluri în Spania, pe lângă alte trofee cucerite în carieră.

Deși a fost văzut un mare talent al fotbalului portughez, Fabio Coentrao nu are nicio prezență în naționala mare a Portugaliei, ultima sa tangență cu naționala venind în urma unei selecții în naționala U23.

  • 33 de ani are Fabio Coentrao
ADVERTISEMENT