Sporturi

Fabio Fognini, declaraţie fără echivoc! “Facem dragoste de 15 ori pe săptămână, inclusiv la turnee!”

26.04.2019 | 16:00
Fabio Fognini face o declaraţie fără echivoc despre viaţa lui amoroasă

Fabio Fognini face o declaraţie fără echivoc despre viaţa lui amoroasă. Fabio Fognini şi Flavia Pennetta formează un cuplu încă din 2014 şi reprezintă unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea sportului alb. Ei s-au căsătorit în 2016, iar în 2017 s-a născut şi primul şi singurul lor copil, un băieţel pe nume Federico.

Fabio Fognini şi-a descris viaţa amoroasă alături de Flavia Pennetta

Dacă Flavia este restrasă din activitate, lui Fabio îi merge foarte bine pe plan profesional. Italianul în vârstă de 31 de ani a câştigat recent titlul de la Monte Carlo după ce a făcut victime importante,printre care Gilles Simon, Alexander Zverev, Borna Coric şi Rafael Nadal. În marea finală de la Monaco, Fognini l-a învins în două seturi pe Dusan Lajovic, scor 6-3, 6-4, după o oră şi 37 de minute de joc. De altfel, acesta a fost şi primul lui turneu de categorie Masters cucerit în întreaga carieră.

Fabio Fognini a acordat apoi un interviu la comun cu soţia lui, Flavia. Cei doi au povestit cum s-au cunoscut, iar italianul nu s-a putut abţine şi a oferit mai multe detalii. “Uneori şi noi ne întrebăm cum s-a petrecut totul. Pentru că s-a întâmplat repede. Ne ştiam din circuit, ne mai vedeam şi aveam o relaţie ok. Râdeam, mai discutam din când în când. Cumva, amândoi am trecut prin relaţii dezamăgitoare şi la un moment dat s-a întâmplat asta”, a povestit Pennetta pentru Corriere della Sera.

Fabio Fognini face o declaraţie fără echivoc despre viaţa lui amoroasă

Fognini, declaraţii fără perdea despre viaţa amoroasă

La polul opus, Fognini a oferit ceva mai multe detalii. “Jucătorii de tenis primesc multe fotografii fierbinţi pe Instagram, dar eu o am pe soţia mea care controlează smartphoneul. Vorbim despre orice. Eu şi Flavia facem sex de 12-15 ori pe săptămână. Când avem sau aveam turnee, de 7-8 ori!”, a spus el.

Fabio Fognini şi Flavia Pennetta vor veni la Cluj în iunie şi vor disputa un meci general între România şi Italia împreună cu Simona Halep şi Marius Copil. De asemenea, şi Darren Cahill şi-a anunţat prezenţa la Sports Festival. Toate biletele pentru acest eveniment au fost deja vândute.