Video. Fognini a comis-o din nou! Şi-a înjurat adversarul pe tot parcursul meciului!

Gabriel Esanu   
in Sporturi
13/03/2018, 14:34
Video. Fognini a comis-o din nou! Şi-a înjurat adversarul pe tot parcursul meciului!

Fognini a fost eliminat în turul doi de la Indian Wells, de francezul Jeremy Chardy, scor 6-4, 6-7, 4-6, şi nu a digerat deloc bine înfrângerea. Ba chiar mai mult, după ce adversarul său s-a impus la tiebreak în setul doi, Fognini a început să îşi înure adversarul.

“Vei rămâne pe locul 100 ATP toată viaţa, nu ştii nimic, joci la întâmplare. Du-te în…, imbecilule”, a fost doar una dintre avalanşele de înjurături la adresa lui Fognini. Toate au venit în limba italiană, astfel că arbitrul şi adversarul său au continuat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Jeremy Chardy a trecut şi de turul trei, după ce l-a învins pe compatriotul său, Adrian Mannarino, scor 7-5, 4-6, 6-1. Va avea ocazia unui super meci în optimile de finală de la Indian Wells, împotriva liderului din clasamentul ATP, Roger Federer.

 

Ştirea MOMENTULUI

Ce se întâmplă cu Harlem Gnohere după FCSB – Hajduk Split 2-1! Prima specială oferită de Gigi Becali

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×