Fabregas vrea să își rezilieze contractul cu Chelsea. Este dorit de echipe din Italia și Franța

Claudiu Surmei   
in Chelsea
28/12/2018, 16:50
Fabregas vrea să își rezilieze contractul cu Chelsea. Este dorit de echipe din Italia și Franța GALERIE FOTO
Fabregas vrea să își rezilieze contractul cu Chelsea

Cesc Fabregas vrea să își rezilieze contractul cu Chelsea și să plece la o altă echipă la începutul lui 2019. Spaniolul a avut evoluții modeste în mandatul lui Maurizio Sarri și a prins doar 15 meciuri în toate competițiile de la începutul sezonului și până în prezent. Fabregas este dorit de AC Milan și AS Monaco.

Contractul mijlocașului expiră peste 6 luni, însă acesta dorește să devină jucător liber de contract pentru a putea pleca la un alt club în luna ianuarie. După ce Maurizio Sarri a fost numit în funcția de antrenor al echipei de pe Stamford Bridge, Fabregas nu și-a mai găsit locul în primul 11 al lui Chelsea și a rămas în umbra unor jucători precum N’Golo Kante, Mateo Kovacic și Jorginho. Eden Hazard a oferit ultimul indiciu cu privire la plecarea lui Fabregas, după ce a marcat în victoria cu 2-1 împotriva celor de la Watford și a mers să celebreze alături de mijlocașul spaniol care se afla pe banca de rezerve.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Fabregas vrea să își rezilieze contractul cu Chelsea

Jurnaliștii italieni scriu că Fabregas este dorit de AC Milan, iar mutarea ar fi posibilă având în vedere că soția sa, Daniella Semaan, ar fi tentată să încerce viața în Italia după 4 ani petrecuți în Anglia. În schimb, jurnaliștii spanioli anunță că Fabregas ar prefera să i se alăture fostului coleg de la Arsenal, Thierry Henry, care o antrenează în prezent pe AS Monaco. Dacă Chelsea va fi de acord să îi rezilieze contractul, Sarri l-ar putea transfera în locul său pe Denis Suarez de la Barcelona.

Cesc Fabregas a jucat la 3 cluburi până la vârsta de 31 de ani: Barcelona (151 de partide – 42 de goluri, 51 de pase decisive), Arsenal (306 meciuri – 59 de goluri, 92 de assist-uri) și Chelsea (196 de partide – 22 de goluri, 57 de pase de gol). La naționala Spaniei a jucat în 110 meciuri în care a marcat de 15 ori. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×