Life

Fabrica din România care îi face nopți albe lui Șucu. Va da lovitura în Europa și ce produce e la mare căutare în Occident

O fabrică din România îi va face nopți albe lui Dan Șucu. Este gata să dea lovitura în Europa, iar ceea ce produce se caută des în Occident.
14.06.2024 | 11:53
Fabrica din Romania care ii face nopti albe lui Sucu Va da lovitura in Europa si ce produce e la mare cautare in Occident
Despre ce fabrică este vorba. Sursa foto: Home Talks, Business Magazin, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O fabrică din România este gata să devină un real competitor pentru Mobexpert, firmă deținută de afaceristul Dan Șucu. Compania are ca domeniu de lucru tot producerea și exportarea mobilei, iar reprezentanții ei se laudă că sunt pregătiți să dea lovitura pe piața imobiliară din Occident.

Ce fabrică din România ar putea fi o amenințare pentru Mobexpert a lui Dan Șucu

Adore Home este o fabrică de peste 30 de ani din industria mobilierului și și-a extins activitatea în România în urmă cu doi ani. De curând, producătorii Adore Home au anunțat ridicarea unei fabrici la noi în țară, cu scopul de a se exporta produse de mobilier în Europa Centrală și de Vest.

ADVERTISEMENT

Demersul celor de la Adore Home ar putea face din România un centru de producție și distribuție foarte important pentru piața europeană. Compania își are sediul în Turcia, iar de când a apărut în 2022 și în România, cifrele de afaceri i s-au majorat.

Se speculează faptul că până acum Adore Home ar fi atins o cifră de afaceri de 3 milioane de euro, adică o creștere de 2, 3 ori față de 1,3 milioane de euro din 2023. În alte nouă țări europene Adore Home intenționează să aibă livrări.

ADVERTISEMENT

”Obiectivele Adore Home sunt să devină cel mai cunoscut brand internațional al industriei de mobilier ambalat plat și un partener de încredere pentru clienții săi. Vrem, de asemenea, să ne extindem producția și livrarea de mobilă în alte nouă țări europene în următorii cinci ani”, a declarat Gokhan Caliskan, cofondator și COO al Adore Home.

La nivel global, Adore Home are deja peste 900 de puncte de vânzare și livrare în peste 50 de țări. Pe viitor, sunt luate în calcul deschiderea altor puncte în: Grecia, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Germania, Olanda, Franța, Italia și Slovacia.

ADVERTISEMENT

Adore Home își are sediul în capitala Turciei

La fabrica din Ankara, Adore Home se întinde pe o suprafață de 248.000 de metri pătrați și este dotată cu panouri fotovoltaice, cu tehnologii germane de ultimă generație, iar mobila se comercializează din PAL melaminat.

Producătorii spun și că nu se folosește lemn din România pentru fabricarea mobilierelor. Dacă se va deschide o fabrică în țară, atunci vor fi disponibile noi locuri de muncă. Momentan, Adore Home are un magazin online în România și 40 de angajați.

ADVERTISEMENT

”Adore Home este o afacere de familie pornită acum 30 de ani. În România, Adore Home și-a găsit, practic, o a doua casă și de aceea vrem să investim în România într-o fabrică de mobilă care să deservească piețele din întreaga regiune, dar nu numai.

Acest plan este cu bătaie lungă, dar estimăm că în următorii cinci ani vom reuși să ne îndeplinim acest vis, mai ales că piața în care activăm este în creștere”, a transmis și Tunc Kagan Yilmaz, cofondator CEO al Adore Home.

ADVERTISEMENT
Tags:
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!