News

Fabrica veche din România care va produce pe bandă rulantă. A fost anunțată o producție record, alimentele se vând deja în magazine

Fabrica veche din România care va produce pe bandă rulantă se așteaptă la o producție record anul acesta. Unele alimente au ajuns deja în magazine.
02.06.2024 | 12:36
Fabrica veche din Romania care va produce pe banda rulanta A fost anuntata o productie record alimentele se vand deja in magazine
Fabrica veche din România care va produce pe bandă rulantă. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fabrica veche din România despre care vorbim acum are în plan o colaborare interesantă. E așteptată o producție record anul acesta, iar o mare parte dintre alimente au ajuns deja în magazine.

Fabrica veche din România care va produce pe bandă rulantă

România se poate lăuda cu numeroase fabrici. Fie că vorbim despre fabrici pentru alimente, ori alte produse, putem spune că suntem destul de norocoși la acest capitol. Deși unele dintre ele au ajuns să fie închise, ori demolate, iată că altele strălucesc din nou.

ADVERTISEMENT

Fabrica veche din România care va produce pe bandă rulantă este chiar Fabrica de Zahăr Luduș, din județul Mureș. Conform celor mai recente informații, anul acesta urmează o colaborare interesantă.

Fabrica va colabora cu peste 500 de fermieri, mare parte dintre ei fiind din zona Ardealului. Iar planurile sunt unele cât se poate de ambițioase. Se pare că suprafață contractată e de 8.800 de hectare.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă zahăr 100% românesc anul acesta. Iar cantitatea totală ar putea ajunge la un nou record, mai exact peste 65.000 de tone. Mihaela Neagu, co-proprietara Fabricii de Zahăr Premium Luduș, a confirmat aceste detalii.

Producție record de zahăr în 2024

Fabrica veche din România va bifa un record de procesare. Mai mult atât, au fost realizate și plăți în avans, astfel încât lucrurile să funcționeze la capacitatea maximă. Și se pare că e de așteptat ca întreaga cantitate să fie de peste două ori mai mare decât anul trecut.

ADVERTISEMENT

Există de asemenea și un plan de dezvoltare bine pus la punct. Acesta va asigura o funcționalitate la capacitate maximă în interior. Drept urmare, produsele vor ajunge în cel mai scurt timp în magazine. O parte dintre ele sunt deja la vânzare de altfel.

”Anul acesta vom avea un record de procesare, pentru că am semnat pentru contractarea sfeclei de zahăr de pe o suprafață de 8.800 de hectare. Fermierii din zona Ardealului și-au arătat deschiderea să cultive mai multă sfeclă de zahăr, desi tehnologia de cultivare si intretinere pentru aceasta planta tehnica este mult mai dificila si mai costisitoare.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea am si venit în sprijinul lor cu plăți în avans și cu ajutor la achiziția de inputuri. Fabrica de Zahăr Luduș a produs anul trecut 25.000 de tone de sfeclă de zahăr, iar în 2024 cantitatea va fi de 65.000 de tone, o cantitate ce va contribui substantial la diminuarea importului de zahăr.

Pentru a ne asigura ca fabrica va functiona la capacitate maxima si in conditii optime, în baza planului de dezvoltare, am pus accent pe investiții pentru eficientizare atât energetică, cât și la nivel de flux de procesare”, a anunțat Mihaela Neagu, co-proprietara Fabricii de Zahăr Premium Luduș, citată de Agrointeligenta.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”