Life

Fabuloasa Diana și bloggerul Otravă, declarație de dragoste de Valentine`s Day: ”Îmi e drag de el, deși mă scoate din minți”

Ziua îndrăgostiților nu putea trece fără ca fabuloasa Diana Enciu și bloggerul Otravă să nu dea din casă detalii picante despre viața de cuplu.
14.02.2023 | 17:15
Fabuloasa Diana si bloggerul Otrava declaratie de dragoste de Valentines Day Imi e drag de el desi ma scoate din minti
Fabuloasa Diana și bloggerul Otravă, declarație de dragoste de Valentine`s Day. Sursa foto: instagram/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Împrumutată de la americani, Valentine`s Day a devenit o sărbătoare și un nou motiv ca tinerii îndrăgostiți, și nu numai, să-și facă daruri alese și declarații amoroase, care mai de care mai siropoase. Așa se face că, ”fabuloasa” Diana Enciu și bloggerul Otravă au dezvăluit pentru FANATIK modul inedit prin care își demonstrează dragostea după 10 ani de relație.

”Fabuloasa” Diana și bloggerul Otravă, ”scoși din minți” de Valentine`s Day?

Foarte rar surprinși împreună la evenimente mondene, Diana Enciu, bruneta de la Fabuloasele și bloggerul Otravă au oferit un interviu spumos despre viața lor de cuplu, dinainte, dar și după ce au devenit părinții unei minune de fetiță, pe nume Amelie.

ADVERTISEMENT

După 10 ani cu bune și cu rele, cei doi amorezi ne dezvăluie cum reușesc să se mai surprindă pe 14 februarie, și, de asemenea, nu se mai ascund după deget, spun adevărul despre inelul de logodnă, care, nu prea a fost inel.

Diana nu neagă nici faptul că au fost separați în acești ani de relație, însă, aflăm de la Otravă, partenerul de festivaluri al celebrei Andreea Esca, cum au reușit să treacă peste grelele încercări.

ADVERTISEMENT

Întrebați și de plusurile și minusurile partenerului, ei admit că, deși se mai scot din minți reciproc, asta i-a apropiat și mai tare. Cum au reușit, descoperim în rândurile de mai jos.

Timpul în doi, într-o epocă de mult apusă pentru Fabuloasa Diana și partenerul de scenă al Andreei Esca?

– Acum fiind părinți, oameni de carieră. Mai aveți și timp pentru voi, în cuplu?

Fabuloasa Diana Enciu: Să răspundă soțul meu (n.r. râde).

Bloggerul Otravă: Este cel mai bun răspuns. Da, există, dar într-o mai mică măsură față de cum exista pe vremuri, dar ne mai facem timp.

ADVERTISEMENT

– Parte de vacanțe în doi ați mai avut?

Fabuloasa Diana Enciu: Da, am mai avut, dar scurte. Două-trei nopți. Eu nu sunt foarte confortabilă cu vacanțele mai lungi pentru că Amelie se manifestă deja după trei nopți, și pe urmă tot eu trag (n.r. râde).

De ce nu-i face niciodată cadouri de Valentine`s Day?

– Ce îi pregătești Dianei pentru 14 februarie?

Bloggerul Otravă: După aceea vine 15, 16 și 17 februarie… și tot așa. Ca să nu mai zic de 18 și 19 februarie (n.r. râde). Planul nostru este întotdeauna de a nu avea niciun plan. Și mă țin de vreo 10 ani de când ne știm noi. Nu ne-am făcut niciodată planuri în absolut nimic. Singura chestie la care ne gândim este că, nici nu am visat la lucrurile pe care le avem și suntem recunoscători pentru tot ce s-a întâmplat cu viețile noastre.

ADVERTISEMENT

Lumea a avut nevoie de pandemie pentru a-și dat seama cât de mult contează lucrurile simple, noi însă, știam asta dinainte. Ne-am bucurat întotdeauna de moment, așa cum am știut noi. Așa că, niciodată nu am surprins-o cu nimic.

Fabuloasa Diana Enciu: Pentru mine nu contează lucrurile acesta. Clar cu cadoul nu mă surprinde pentru că îi spun eu ce să-mi ia. Pe mine mă entuziasmează că încă mă pierd în el așa, pur și simplu, și că mă face să râd în fiecare zi, deși ne spunem aceleași bălării de glume. Asta mă surprinde, că au trecut 10 ani peste noi și, oricât de grele ar fi unele zile sau luni, noi suntem… nu îmi place vorba aceea ca la început, că atunci eram cam tâmpi, noi suntem vii.

Fabuloasa Diana și bloggerul Otravă, uite inelul, nu e inelul de logodnă!

– Inelul când te-a cerut de soție a fost căutat de tine și gândit momentul tot de tine, Diana?

Fabuloasa Diana Enciu: Nu a fost neapărat un inel de logodnă. Cumva am ținut eu așa să fie un inel, l-am luat de undeva din Florența. Nu era extraordinar, dar eram eu blocată pe el. Cererea în sine… purtam niște verighete de la biserică… noi nu cu cadouri, cu inele, noi avem doar momente. Nu pot descrie cum a fost, dar știu că am simțit ceva.

– Nu vă trimiteți mesaje siropoase?

Fabuloasa Diana Enciu: Dacă era cu chestii de genul acesta m-ar și pierdut din secunda doi. Noi suntem, în general, foarte sarcastici.

Diana Enciu: ”Poate ne-am și despărțit”

– Au fost și momente dificile în care erați pe punctul de a vă despărți?

Fabuloasa Diana Enciu: Poate ne-am și despărțit (n.r. râde).

Bloggerul Otravă: Au fost chestii de moment, dar eu țin minte doar chestiile frumoase din viața noastră, că ele au fost mai multe.

Fabuloasa Diana Enciu: Faptul că țin minte și momentele mai puțin plăcute nu înseamnă că umbresc ceea ce contează cu adevărat. Sunt și ele firești. Cred că din acele clipe ne-au învățat să funcționăm mai bine.

– Care sunt trei lucruri pe care le apreciați unul la celălalt? Și trei lucrurile pe care, poate, ați vrea să le schimbe partenerul.

Bloggerul Otravă: Eu o apreciez pe ea cu toate lucrurile bune și cu tot ceea ce am învățat de la Diana. O doresc așa cum este Diana Enciu, fără niciun fel de ceva în plus sau în minus.

Fabuloasa Diana Enciu: Sunt sigură că și lucrurile care ne plan mai puțin ne fac și mai iubibili. Pe cât mă enervează uneori, pe atât, parcă, se întăresc și mai tare sentimentele. Este o ciudățenie, dar uite că de 10 ani îmi este la fel de drag de el, deși mă scoate din minți.

ADVERTISEMENT