Fotbal intern

FABULOS! Becali, SCOUTER din închisoare! “Se agită, TRANSFERĂ!”

Ioan şi Victor Becali îşi continuă, sub atenta supraveghere a lui Dragoş Sârbu, activitatea de impresariat, în ciuda faptului că sînt arestaţi! ...
28.06.2015 | 13:47
FABULOS Becali SCOUTER din inchisoare Se agita TRANSFERA

Ioan şi Victor Becali îşi continuă, sub atenta supraveghere a lui Dragoş Sârbu, activitatea de impresariat, în ciuda faptului că sînt arestaţi!

Astfel, cei doi machedoni reuşind unul dintre cele mai importante transferuri ale fotbalului românesc din spatele gratiilor, trecerea lui Cristian Manea la Chelsea.

Îl mută şi pe Fane Radu

Firma fraţilor Becali continuă să funcţioneze la parametri normali, chiar dacă ambii sînt în închisoare. Şi aici nu este vorba doar de recenta mutare a lui Manea la trupa lui Mourinho. Chiar la finele săptămînii, Ştefan Radu, un alt jucător important din portofoliul fraţilor, a refuzat prelungirea cu Lazio, şi se vorbeşte acum de un transfer la Sampdoria antrenată de Zenga sau la Napoli. Afacerea merge şi datorită lui Dragoş Sîrbu, şi datorită lui Pietro Chiodi, care gestionează situaţia foarte bine.

SUPER LOVITURA VERII!!! ATACANTUL DE SERIE A VREA LA STEAUA!!! EL POATE DUCE STEAUA IN LIGA CAMPIONILOR!!!

Dar Victor şi Giovani nu coordonează doar transferuri mari, ci şi căutarea altor posibili clienţi pentru firmă. Chiar dacă sînt unde sînt.

“Nu e o sperietoare”

“Puşcăria este o instituţie de a reeduca oamenii, nu este o sperietoare. La puşcărie te duci, te mai linişteşti şi ieşi afară. Şi dacă ţi-a plăcut acolo, mai faci o faptă şi iar te duci. Ce e puşcăria, e vreun urangutan? De ce să mă sperie?”, declara, încrezător şi liniştit, Ioan Becali, înainte de sentinţa Curţii de Apel Bucureşti.

OMUL CARE A UCIS MANCHESTER E LA UN PAS DE STEAUA!!! TRANSFERUL E LA UN PAS DE A FI PARAFAT!!! 

Cei şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, respectiv patru ani şi opt luni primiţi de Ioan şi Victor Becali, i-au privat pe cei doi oameni de afaceri de timp pentru a-şi conduce, de la faţa locului, afacerea pe care o derulează, firma de impresariat.

Becali, director tehnic la Poarta Albă

Totuşi, după o perioadă de timp în care s-au acomodat cu cerinţele noului loc în care îşi vor petrece timpul în următorii ani, cei doi fraţi au reuşit să pună în mişcare rotiţele mecanismului şi să găsească o nouă formă de a monitoriza jucători tineri, care să fie luaţi sub bagheta familiei de machedoni.

ANUNŢ SENZAŢIONAL DE ULTIMA ORA AL IDOLULUI STELIŞTILOR: “VREAU SĂ REVIN”

“Victor Becali este un fel de director tehnic pe banca tehnică a Penitenciarului Poarta Albă. Şi-a cîştigat acest drept prin activităţile pe care le-a avut în interiorul închisorii, prin atitudinea sa. Dirijează, are trăiri intense pe banca de rezerve”, au precizat, cu umor, sursele FANATIK.RO din anturajul familiei de impresari. Primul meci “oficial” la care Victor Becali a participat în noua calitate s-a disputat între echipa închisorii şi o echipă a jucătorilor din istoria Farului.

Amicale cu Academia Hagi

Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că în urma relaţiilor bune dintre conducerea Penitenciarului Poarta Albă şi Academia lui Gheorghe Hagi, echipa deţinuţilor va disputa mai multe meciuri amicale, urmînd pe teren să fie şi jucători care pot reprezenta o mină de aur pentru familia de impresariat.

VIDEO FABULOS!!! SIMONA HALEP, ASA CUM N-AI MAI VAZUT-O NICIODATA!!! S-A DEZLANTUIT PE RINGUL DE DANS!!! 

“Giovani i-a transmis lui Victor ca în timpul amicalelor organizate în urma acordului între cele două instituţii, să urmărească, în măsura în care poate, tineri pe care să îi reprezinte. jucători de viitor.”

“În cadrul echipei de fotbal sînt deţinuţi care nu au fost închişi pentru fapte dure şi care au o anumită conduită în spatele gratiilor, deci nu reprezintă un pericol pentru oamenii din jur. Mai ales că aceştia au mai avut activităţi în cadrul Academiei, au lucrat acolo”, au încheiat sursele FANATIK.RO.