Fabulos! Fanii lui Hapoel au mers acasă la Tamaș pentru a sărbători eliberarea sa cu artificii. Reacția românului Video

Alin Miu   
în Fotbal international
01/04/2019, 22:13
Fabulos! Fanii lui Hapoel au mers acasă la Tamaș pentru a sărbători eliberarea sa cu artificii. Reacția românului Video
Fanii lui Hapoel au mers acasă la Tamaș pentru a sărbători eliberarea sa cu artificii

Gabi Tamaș a fost eliberat după o săptămână petrecută în arestul poliției din Israel. Fundașul român nu a scăpat însă de probleme, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice cu 205 km/h. Lui Tamaș i s-a reținut permisul pe toată durata procesului și nu are voie să părăsească Israel. 

Fanii lui Hapoel au mers acasă la Tamaș pentru a sărbători eliberarea sa cu artificii

Tamaș se află acum în arest la domiciliu, iar fanii s-au gândit să-i facă o nouă surpriză. Mai mulți suporteri ai lui Hapoel au mers acasă la Tamaș, înarmați cu fumigene, torțe și artificii, pentru a celebra punerea sa în libertate. Aceștia i-au scandat numele minute în șir fotbalistului, iar Tamaș a fost vizibil impresionat de moment.

Clipul a devenit deja viral în Israel, acolo unde toate publicațiile de sport și nu numai l-au preluat. Conform GSP, fanii lui Hapoel Haifa au afișat și la meciul disputat luni cu Hapoel Tel Avivi un banner uriaș în peluză pe care era scris „Bine ai revenit acasă”.

Susținerea fanilor lui Hapoel pentru Tamaș nu este întâmplătoare. De când s-a transferat în Israel, Tamaș a fost unul dintre cei mai buni oameni din echipă. În acest sezon, Tamaș a evoluat în 28 de meciuri, marcând trei goluri și oferind două assist-uri. Mai mult, în urmă cu un sezon, Tamaș a contribuit la aducerea a două trofee la Haifa.

Interesant este că patronul clubului nu are niciun gând să renunțe la Tamaș, fundașul român fiind unul dintre preferații săi. Astfel, israelienii scriu că patronul lui Hapoel le-a reproșat celor care au petrecut cu Tamaș faptul că l-au lăsat pe acesta să se urce la volan, știind de problemele sale.

Gabi Tamaș a avut de-a lungul timpul numeroase probleme cu alcoolul, fiind dat afară de CFR Cluj după câteva săptămâni și Mirel Rădoi excluzându-l din lot la FCSB.

Închide ×