FABULOS! Florin Andone, AMENDAT de club. Motivul e INCREDIBIL

Adrian Căpriţă   
în Pariuri sportive
23/01/2015, 16:50
FABULOS! Florin Andone, AMENDAT de club. Motivul e INCREDIBIL GALERIE FOTO

Sîmbătă, începînd cu ora 17:00, românul Florin Andone întîlneşte Real Madridul lui Cristiano Ronaldo în La Liga. Eroul Cordobei din ultimele etape este anunţat titular, mai ales că a marcat în ultimele meciuri.

Un lucru interesant legat de acest meci implică schimbul de tricouri. În cazul în care românul va face schimb de tricou cu deţinătorul Balonului de Aur va fi obligat să plătească o amendă de 50 de euro! Clubul spaniol a decis ca jucătorii care fac schimb de tricouri la finalul partidelor să plătească o amendă de 50 de euro.

Nu ar fi prima amendă pe care o primeşte. În runda în care Cordoba a jucat cu Barcelona, Florin Andone a făcut schimb de tricou cu Luis Suarez şi a fost nevoit să plătească o amendă!

“M-am dus la Suarez şi i-am zis: Pot avea tricoul tău? Mi-a zis: Da, dar îl vreau pe al tău în schimb. Am fost foarte mîndru că a vrut tricoul meu. Ştiu că trebuie să plătesc 50 de euro ca să fac schimbul dar nu mă deranjează”, a declarat Florin Andone, conform Daily Mail.

“Mi-ar plăcea să fac schimb şi sîmbătă cu un jucător de la Real Madrid. Toată lumea vrea să ia un tricou de la Ronaldo şi mi-ar plăcea să fiu eu cel norocos, dar nu m-ar deranja nici dacă iau tricoul lui Arbeloa“, a încheiat Florin Andone.

Închide ×