Sporturi

Fabulos! În câte exemplare s-a vândut FIFA 19 în prima săptămână de la lansare

04.10.2018 | 23:52
Fabulos In cate exemplare sa vandut FIFA 19 in prima saptamana de la lansare

Fabulos! În prima săptămână de la lansare, jocul FIFA 19 a bătut orice record și a devenit deja cel mai vândut produs al anului la acest capitol.  Nu mai puțin de patru milioane și trei sute de mii de copii au fost achiziționate de clienții din Europa. Cu toate acestea, statisticienii spun că jocul de anul trecut, FIFA 18 a vândut cu 25 la sută mai bine în primele șapte zile de la lansare. Există însă și o cauză.

De remarcat că în alcătuirea acestui top au fost luate în calcul numai vânzările din magazine, în timp ce, shoppingul online, care se așteaptă să aducă și el o cifră uriașă, nu este deocamdată contabilizat. Așadar o primă cauză a scăderii față de jocul lansat anul trecut pare să fie creșterea masivă a cumpărăturilor online.

Fabulos! În câte exemplare s-a vândut FIFA 19 în prima săptămână de la lansare. Jovul
La vânzările pentru FIFA 19 nu s-au luat în calcul cele făcute online

Fabulos! În câte exemplare s-a vândut FIFA 19 în prima săptămână de la lansare

Pe de altă parte, mulți utilizatori care au intrat deja în posesia unei copii s-au arătat dezamăgiți de felul în care arată jocul. Ba chiar unii dintre ei au numit FIFA 19 drept mediocru fiind punctat cu note mult mai mici față de precedenta ediția atât din partea gamerilor obișnuiți, cât și din cea a presei.

FIFA 19 a reușit să depășească jocuri consacrate ca God of War sau A Way Out or Detroit: Become Human și se află pe un trend ascendent, dar totul poate fi curmat în lumea jocurilor online imediat după apariția unui joc îndelung așteptat de împătimiți. Red Dead Redemption 2 va fi lansat în curând ceea ce ar putea scădea dramatic vânzările pentru FIFA 19.

Sunt și voci ale unor utilizatori FIFA 19 care s-au arătat pur și simplu încântați de schimbările propuse pentru această ediție de realizatorii jocului. Cele mai mici detalii sunt puse în scenă pentru o imagine perfectă care aduce cât mai mult cu realitatea din teren sau din tribune.

4.300.000 de copii a vândut FIFA 19 în prima săptămână