Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fabulos! Întâlnire de gradul zero între Ilie Năstase și Roberto Mancini: „I-a fost rușine!”. Video Exclusiv

Victor Becali a povestit la Fanatik Superliga cu Horia Ivanovici o întâlnire pe care Ilie Năstase a avut-o cu Roberto Mancini.
11.03.2023 | 10:12
Fabulos Intalnire de gradul zero intre Ilie Nastase si Roberto Mancini Ia fost rusine Video Exclusiv
Fabulos! Întâlnire de gradul zero între Ilie Năstase și Roberto Mancini. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Impresarul a dezvăluit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că lui Roberto Mancini, selecționerul naționalei Italiei, i-a fost rușine să îl invite pe Ilie Năstase la un meci de tenis, deși cei doi se întâlniseră la Monte Carlo. Totuși, antrenorul a ezitat să-i facă o invitație lui „Nasty”.

Întâlnire de gradul zero între Ilie Năstase și Roberto Mancini

Ilie Năstase și Roberto Mancini s-au întâlnit la Monte Carlo, cei doi cunoscându-se, iar Victor Becali a dezvăluit că selecționerului naționalei Italiei i-a fost rușine să îl invite pe român la un meci de tenis, „problema” fiind rezolvată ulterior cu ajutorul impresarului. Toată discuția din emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a pornit de la părerea lui Victor Becali cu privire la fanii Rapidului, care au înjurat-o pe Cristina Neagu:

ADVERTISEMENT

„Mie galeria Rapidului îmi place, mereu mi-a plăcut și mereu când am fost pe stadionul lor, cântam și eu imnul Rapidului, fără să fiu rapidist. Îmi plăcea cum se comportau suporterii. Ei nu au suporterii Stelei sau ai lui Dinamo, dar ăia care sunt se duc mereu la meciuri, merg și în B și în C, oriunde joacă.

Dar ce s-a întâmplat cu Cristina Neagu nu îmi explic, nu e normal. Cristina Neagu e Messi al handbalului, reprezintă România, a fost de patru ori cea mai bună jucătoare a lumii, deci nu a făcut doar pentru ea. Nu mă așteptam ca cei de la Rapid să se comporte în halul ăsta.

ADVERTISEMENT

Nu e ceva ce le face cinste. Nici declarațiile de după nu au fost normale. E o mare jucătoare și nu știu când vom mai avea o jucătoare de tipul Cristinei Neagu”.

„Eu am să vă povestesc ceva, apropo de Ilie Năstase. Un prieten de-al meu era la plajă, în Sardinia cu Roberto Mancini. Era după perioada de la Inter, chiar și după perioada de la Manchester City.

ADVERTISEMENT

Și mă sună, îmi spune ’Uite sunt aici cu Mancio și m-a rugat să-ți spun dacă se poate, că un prieten de-al lui Mancini, vrea să îl invite pe Ilie Năstase la un club de tenis de lângă Napoli’.

Am vorbit cu Ilie și mi-a spus că se întâlnise în urmă cu o săptămână cu Mancini la Monte Carlo. Și îl sun pe prietenul ăsta al meu, vorbeam cu Mancini, că era pe speaker, și el zice că i-a fost rușine”, a mai spus Victor Becali.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Deci lui Mancini, care e un nume, îi era rușine să îi spună ceva lui Ilie Năstase!”

„Deci lui Mancini, Roberto Mancini, care e un nume important, îi era rușine să îi spună ceva lui Ilie Năstase, atât de mult respect avea pentru Ilie Năstase. Și noi îl călcăm în picioare!

Eu îl iubesc pe Ilie Năstase așa cum este el și pentru ce a fost el. Era idolul copilăriei mele. Și cu Cristina Neagu… când vom mai avea o jucătoare de talia Cristinei Neagu, să fie de patru ori cea mai bună jucătoare a lumii? Probabil că niciodată”, a continuat impresarul.

„Și atunci de ce nu suntem noi capabili și așteptăm să ne respecte alții și noi nu putem să ne respectăm între noi? Din păcate, avem noi talentul ăsta, dacă îl putem numi talent”, a mai spus Victor Becali, în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uita! Poți urmări emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O poți viziona prin intermediul rețelelor noastre de socializare: site-ul FANATIK, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial, pagina de Facebook FANATIK și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT