News

Fabulos! Mircea Badea l-a imitat pe Klaus Iohannis dansând. VIDEO cu jurnalistul Antena 3

07.06.2019 | 08:49
Fabulos Mircea Badea la imitat pe Klaus Iohannis dansand VIDEO cu jurnalistul Antena 3
Mircea Badea l-a imitat pe Klaus Iohannis în emisiunea În gura presei. Sursa foto: Antena 3

Mircea Badea l-a imitat pe Klaus Iohannis în ediția de aseară a emisiunii „În gura presei”. Vedeta Antenei 3 i-a făcut pe toți să râdă după ce a dat momente cu mai mulți politicieni pe ringul de dans, dintre care nu au lipsit Ludovic Orban, Cristian Bușoi, Dragoș Pâslaru și Edmond Tălmăcean. Acesta a spus apoi că îl poate imita pe Iohannis dansând.

Mircea Badea l-a imitat pe Klaus Iohannis și a dansat ca un robot pe o melodie nemțească

Badea a spus că Iohannis este ușor de imitat pentru că nu face foarte multe mișcări și l-a comparat cu un robot. Realizatorul de la Antena 3 a cerut o melodie nemțească din regie pe care să se poată desfășura în platou ca și cum era Iohannis. Prezentatorul de la Radio Zu și Antena 3 a transmis, prin mișcările sale, că Iohannis are un singur stil, unul robotic, indiferent ce activitate ar avea.

Nu e prima oară când Mircea Badea îl imită pe Klaus Iohannis. Realizatorul de televiziune s-a remarcat în trecut imitându-i felul de a vorbi sacadat și extrem de lent. Acesta l-a mai ironizat și în momentul în care Tudorel Toader i-a trimis dosarul revocării lui Kovesi, spunând despre președinte că nu știe să citească ori citește foarte greu, de aceea a durat atât de mult până când a luat o decizie.

Mircea Badea, în platoul în Gura presei, emisiunea din 6 iunie 2019
Mircea Badea a cerut o melodie nemțească pentru a-l imita pe Iohannis. Sursa foto: Antena 3

„N-ați vrea să îl vedeți pe Iohannis dansând?”

„N-ați vrea să îl vedeți pe Iohannis dansând? Doamne! Deci ceva mai tare de atât… Caută o muzică. Putem să ne imaginăm… Cum îmi imaginez eu că dansează Iohannis.

Ce să fie, așa? Ceva nemțesc. Caută ăla, Falco, care săracul a și murit într-un accident de mașină. Atenție, mă ridic. Atenție, vin pe scenă”, a spus Badea înainte de a-l imita pe președinte. Vezi imaginile AICI.