Cele mai citite

Fabulos! De ce şi-a luat concediu antrenorul lui Dinamo

Antrenorul echipei masculine de handbal, Eliodor Voica, nu va sta pe bancă la ultimul meci al sezonului. Nu a fost demis, nici nu şi-a dat demisia, şi-a luat... concediu.
Autor: George Heisu | 11.12.2017 | 17:43
Fabulos! De ce şi-a luat concediu antrenorul lui Dinamo

Antrenorul care a reuşit să câştige totul cu echipa masculină de handbal Dinamo Bucureşti, în sezonul precedent (campionat, Cupa României şi Supercupa României), Eliodor Voica, nu va mai sta pe bancă în ultimul meci din acest an, cel de joi, 14 decembrie, în deplasare, cu CS Minaur Baia Mare.

Conform unui comunicat al CS Dinamo, Voica nu a fost demis şi nici nu şi-a dat demisia, deşi echipa a pierdut 9 din cele 10 meciuri disputate în LIga Campionilor, a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, iar în campionat ocupă abia locul 6… Pur şi simplu şi-a luat concediu două sătămâni, începând cu data de 11 decembrie, pentru a pregăti un examen…

Eliodor Voica învaţă pentru un post în cadrul CS Dinamo

Gruparea “alb-roşie” a scos la concurs, pe data de 28 noiembrie a.c., conform legii, funcţia de şef Secţie Jocuri Sportive. Deoarece îndeplinea condiţiile legale de participare, Eliodor Voica s-a înscris la concursul ce va avea loc pe data de 20 decembrie 2017.

La meciul de la Baia Mare, pe banca “dulăilor” vor sta antrenorii Sebastian Bota şi Florin Vasiliu, care vor asigura continuitatea la nivelul conducerii tehnice.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!