Fotbal international

Fabulos! Răzvan Marin, gol decisiv din penalty în minutul 90 pentru Standard! Tot mai aproape de titlu. Video

03.04.2019 | 23:30
Fabulos Razvan Marin gol decisiv din penalty in minutul 90 pentru Standard Tot mai aproape de titlu Video
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin a marcat golul victoriei pentru Standard Liege în deplasarea de la Gent, câștigată de echipa sa cu 2-1. Mijlocașul și-a demonstrat calitățile de lider, transformând cu succes un penalty chiar în minutul 90!

Răzvan Marin, gol decisiv din penalty în minutul 90 pentru Standard!

Standard a deschis scorul în minutul 45 prin Emond, însă gazdele au egalat imediat după pauză prin Vestraete. Răzvan Marin a adus toate cele puncte pentru Standard dintr-un penalty transformat în minutul 90. Standard Liege are acum 33 de puncte, fiind la numai două puncte în urma liderului Genk, care are 35 de puncte. Până la finalul sezonului din Belgia mai sunt opt etape. VIDEO cu golul AICI

ADVERTISEMENT

În cursa pentru titlu se mai înscrie și Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, care a rămas însă puțin în urmă, cu 28 de puncte. Totuși, Boloni a reușit să o încurce în această etapă tocmai pe Genk, pe care a învins-o cu 1-0.

Razvan Marin este om de bază și la echipa națională pentru care a marcat chiar la debut
Razvan Marin este om de bază și la echipa națională pentru care a marcat chiar la debut

Răzvan Marin are în acest moment șase goluri și opt assist-uri în 39 de meciuri jucate pentru Standard în actuala stagiune, fiind cel mai valoros stranier român. De altfel, mijlocașul crescut de Viitor a fost transferat recent de Ajax pe 12 milioane de euro. Marin va merge în Olanda din vară, acolo unde are misiunea de a-l înlocui pe Frenkie De Jong, jucător transferat de Barcelona de la Ajax pe 75 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin este om de bază și la echipa națională a României, devenind unul dintre favoriții selecționerului Cosmin Contra. Marin a marcat pentru România chiar la debutul său oficial, împotriva Armeniei. Mijlocașul are șanse mici să fie lăsat să joace la vară la turneul final european U21, acesta evoluând în campania din preliminariile EURO 2020 atât cu Suedia, cât și cu Insulele Feroe.

Marin evoluează la Standard din 2017.

Tags: