Fotbal international

Fabulos! Un puști român s-a întâlnit cu Ronaldo în trafic la Torino. Reacția starului de la Juventus. Video

03.11.2018 | 16:51
Fabulos Un pusti roman sa intalnit cu Ronaldo in trafic la Torino Reactia starului de la Juventus Video
ADVERTISEMENT

Un puști român, fan al lui Cristiano Ronaldo, l-a întâlnit pe starul lui Juventus în trafic, pe străzile din Torino. Aflat în mașină cu tatăl său, micuțul David a observat imediat că în mașina alăturată se află Ronaldo.

Portughezul, chiar dacă n-a părut într-o dispoziție prea bună, a acceptat o poză de la distanță, fapt ce l-a bucurat teribil pe micuț.

ADVERTISEMENT

Un puști român s-a întâlnit cu Ronaldo în trafic

 

View this post on Instagram

 

@cristiano @davidvissa ❤️⚽️

A post shared by Robert Vissa (@robertvissa) on

 

View this post on Instagram

 

#dreamscometrue @cristiano @davidvissa

A post shared by Robert Vissa (@robertvissa) on


Cristiano Ronaldo nu traversează cel mai grozav moment în afara terenului. Se află în plin proces, după ce autoritățile din SUA au redeschis un caz în care portughezul este acuzat de viol, faptă ce ar fi fost petrecută în urmă cu nouă ani.

Ronaldo strălucește la Juventus

Totuși, pe teren, Ronaldo continuă să joace la fel de bine ca-n perioada Real Madrid. În 12 meciuri oficiale disputate în tricoul lui Juventus, Cristiano a marcat șapte goluri și a oferit cinci assist-uri.

ADVERTISEMENT

Interesant este că n-a marcat deocamdată niciun gol în competiția sa preferată, UEFA Champions League. Totuși, Ronaldo a jucat numai 20 de minute cu Valencia, partidă în care a fost eliminat, cu Young Boys a fost suspendat, iar singura partidă în care a bifat toate cele 90 de minute a fost chiar împotriva fostei sale echipe, Manchester United.

Cristiano Ronaldo și Juventus au meci chiar sâmbătă seara pe teren propriu cu Cagliari. Juventus are victorii pe linie în campionat, cu o singură excepție, remiza de acasă cu Genoa, scor 1-1. La mijlocul săptămânii viitoare, torinezii joacă returul cu Manchester United din grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 33 de ani, Ronaldo este evaluat în acest moment la 100 de milioane de euro.