Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

”Face Botoșani blat cu FCSB, de nu-i bate de 12 ani?” Porumboiu: ”Nu-mi place să văd lucrurile dinainte știute”. Video

Dumitru Dragomir a exclus varianta ca FC Botoșani și FCSB să facă blat, după ce vicecampioana României a obținut o nouă victorie pe terenul moldovenilor.
02.12.2022 | 12:11
Face Botosani blat cu FCSB de nui bate de 12 ani Porumboiu Numi place sa vad lucrurile dinainte stiute Video
Dumitru Dragomir a exclus varianta ca FC Botoșani și FCSB să facă blat, după ce vicecampioana României a obținut o nouă victorie pe terenul moldovenilor. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au câștigat cu 3-2 meciul restanță din etapa a 6-a din SuperLiga, iar Leo Strizu a avut parte de un debut fericit la formația bucureșteană.

Dumitru Dragomir exclude varianta blatului la Botoșani cu FCSB

Prezent prin telefon la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul președinte de la LPF, Dumitru Dragomir, nici nu a vrut să se gândească că FCSB și FC Botoșani au făcut blat în partida de joi seară.

ADVERTISEMENT

Mai mult, el a dezvăluit faptul că între patronii celor două formații, Gigi Becali și Valeriu Iftime, nu există niciun fel de prietenie: ”Păi ce vreți să fi câștigat Botoșani împotriva lui Becali? Botoșani nu are echipă nici de Divizia B. Este o echipă care dacă nu își ia măsuri se va duce în Liga 2.

Nu e domnule niciun blat. Dacă mă duc cu Progresul Spartac la Botoșani îi bat. Becali trebuia să fie foarte supărat dacă lua bătaie. Nu cred în blat. Becali cu Iftime s-ar mânca unul pe altul. Dacă nu este așa să nu-mi ziceți Dragomir. Mă bazez pe ceva ce știu. E vorba de invidie. Invidia distruge multe caractere.

ADVERTISEMENT

Nu sunt prieteni, iar Gigi nu cred că mai are 3 prieteni. Gigi s-a separat, singurul lui prieten este Hristos. Atât. Nu sunt ironic. Apropiați îi mai sunt preoții, maicile de la mănăstiri, dar prieten adevărat este unul singur: Hristos. Pentru Gigi Becali fac pariu că Iftime este diavolul”, a declarat Dragomir, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Porumboiu crede că a fost blat la FC Botoșani – FCSB 2-3

În schimb, fostul patron de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a fost mult mai vehement după întâlnirea FC Botoșani – FCSB 2-3, considerând că moldovenii nu au dorit să pună bețe-n roate vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

”Din păcate, sau din fericire mai bine zis, nu am văzut meciul de la Botoșani. Doar golurile și vreo 7-8 minute. O fi, n-o fi încrâncenat, dar nu-mi place să văd lucrurile dinainte știute. Sunt în relații foarte bune cu Iftime, nu că aș fi în relații atroce cu Becali, dar stau și mă pun în pielea lui Iftime.

Cât să suporți atâtea bătăi? Mai ieși și tu din clișeul ăsta, dar îi place. Fiecare cu plăcerea lui. E un tip inteligent, are un șarm aparte, eu sunt într-o relație chiar foarte bună cu el. Nu știu de ce face asta, dar dacă lui i-a plăcut jocul, că a fost unul spectaculos… De ce vreți mai mult? Omul a spus că i-a plăcut jocul. E plăcerea lui, e echipa lui.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

E ok, nu e ok, dacă asta e plăcerea lui. El are 12 ani de sclavie, dar alții stau o viață. Credeți că este ceva atipic în comportamentul lui de subordonare? Noi suntem subordonați de sute de ani și acum tot subordonați suntem. Noi nu putem să spunem că am ieșit din tipare.

Sunt oameni, țări, continente care sunt subordonate. Le place. Glumesc, nu se supără Iftime, fiecare e cu treaba lui. Noi nu mai rupem lanțuri de mult, ce vrem acum să-l dăm exemplu pe Iftime? E în sângele nostru treaba asta”, a spus Porumboiu, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Becali a recunoscut că-i face echipa lui Strizu

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate numirea lui Leo Strizu pe banca tehnică a vicecampioanei României. Antrenorul a debutat cu o victorie la FCSB, obținută în duelul cu FC Botoșani, scor 3-2, și este mulțumit de jucătorii săi.

Noul tehnician al ”roș-albaștrilor” a glumit pe seama secundului său Mihai Pintilii, care a trăit la intensitate maximă partida de joi seară și a dezvăluit că va face o propunere să se introducă la bancă o centură de siguranță.

Gigi Becali a dat cărțile pe față în privința situației antrenorului de la FCSB și chiar dacă l-a numit pe Leo Strizu în funcția de antrenor principal, patronul vicecampioanei României a recunoscut că el este cel care face echipa.

Latifundiarul din Piepra a mărturisit că MM Stoica a vorbit cu deținătorii drepturilor TV pentru a-l pune pe Mihai Pintilii să vorbească la interviurile de la finalul meciului, însă FRF nu a aprobat acest lucru.

ADVERTISEMENT