News

Facebook a picat în România și în lume! Oamenii se plâng că nu mai pot face nimic

27.09.2019 | 16:55
Facebook a picat in Romania si in lume Oamenii se plang ca nu mai pot face nimic

Facebook a picat în România și în lume! Utilizatorii care au vrut să acceseze principala rețea de socializare au constatat că news feed-ul, pagina lor, nu se poate încărca. Mai mult de atât, cei care s-au aflat printre norocoși și reușeau să vadă câte ceva nu au avut posibilitatea să posteze. Internauții care au încercat să transmită lumii diferite texte sau fotografii primeau cu toții același mesaj prin care erau avertizați că momentan nu se poate duce la bun sfârșit comanda.

Facebook a picat în România și în lume!

La puține momente distanță și Instagramul a căzut. Pe un site care se ocupă fix cu momentele în care Facebook este la pământ, oamenii au intrat de prin toată lumea și au transmis ceea ce se întâmplă. „E căzut și în Belgia„, „Da, e mort și în Moldova”, „Nu există nicio problemă în Olanda, dar nu putem accesa nimic din newsfeed”, ” Ne mai vedem diseară. E vineri seară, e clar că cei de la Facebook și-au luat și ei o pauză”, au fost printre primele mesaje postate de utilizatori.

Nu este pentru prima oară când se întâmplă lucrul acesta. Platformele Facebook şi Instagram au dat o eroare în diverse părţi ale lumii și în luna martie. Și România a fost afectată atunci. În anumite zone, precum SUA, Mexic, Peru şi în mare parte din Europa, au fost afişate mesaje de eroare utilizatorilor care au încercat să acceseze platformele. „Oops, ceva nu funcţionează corect. Căutăm să remediem cât de curând”, apărea scris fiecărui utilizator.

Facebook a picat în România și în lume! Facebook
Peste 2 miliarde de oameni se conectează lunar pe Facebook. Sursa foto – facebook

Oamenii se plâng că nu mai pot face nimic

Și atunci, dar și acum, mulți dintre utilizatorii social media au optat pentru Twitter. „Platforma Facebook nu funcţionează din cauza unor operaţiuni de mentenanţă, dar ar trebui să puteţi reveni în câteva minute. Între timp, citiţi mai multe despre motivul pentru care vedeţi acest mesaj. Mulţumim pentru răbdare cât timp îmbunătăţim site-ul”, a fost mesajul primit de cei care încercau să se autentifice.

Vă reamintim că Facebook are, lunar, peste 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume. Instagram este și ea parte a companiei lui Mark Zuckerberg, înfiinţată în 2004. Şi această platformă are mai mult de 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume.