Life

Facebook Dating a apărut și în România. Ce pot face utilizatorii rețelei de acum

23.10.2020 | 18:22
Facebook Dating a aparut si in Romania Ce pot face utilizatorii retelei de acum
Facebook Dating a apărut și în România. Ce pot face utilizatorii rețelei de acum. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Relațiile amoroase încep în era Internetului de cele mai multe ori pe rețelele de socializare, mai ales că în ultima vreme oamenii au fost nevoiți să stea mai mult în casă. Reprezentanții unei platforme au văzut potențialul acesta și au realizat o aplicație care ajută la găsirea partenerului ideal.

Este vorba de Facebook Dating, o aplicație nouă care este disponibilă în 52 de țări la nivel mondial, 32 dintre acestea fiind în Europa. Aceasta a ajuns curând și în România, fiind un concurent puternic în raport cu site-urile de matrimoniale sau Tinder.

ADVERTISEMENT

Aplicația a creat peste 1,5 milioane de conexiuni între oameni care au în comun diferite pasiuni sau chiar prieteni care se învârt în același cerc. Cea mai nouă platformă de întâlniri online este de mare ajutor celor care au deja cont pe Facebook, acesta fiind primul pas în accesarea ei.

A apărut o nouă aplicație de întâlniri. Facebook Dating e disponibilă și în România

Mai exact, Facebook Dating folosește datelor utilizatorilor ținând cont de securitate, intimitate și siguranță. Tot ce trebuie să faci este să ai fotografii recente, story-uri despre hobby și interese, obiectivul aplicației fiind acela de a asigura confort într-o conversație cu un potențial partener.

ADVERTISEMENT

„Găsirea unui partener de viață este ceva personal, motiv pentru care am construit Dating, ținând cont de siguranță, securitate și intimitate. Pentru realizarea acestui serviciu, am lucrat cu experți din domeniu pentru a oferi un acces ușor la sfaturi de siguranță și pentru o protecție suplimentară în Facebook Dating.

Aici vorbim inclusiv de posibilitatea de a raporta și bloca pe oricine, precum și de a opri trimiterea de fotografii, linkuri, plăți sau videoclipuri în mesaje”, au transmis reprezentanții platformei de socializare, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Facebook Dating arată ca și Instagram, însă are un element surpriză dedicat adolescenților. Concret, este vorba de o funcție în care fiecare utilizator poate adăuga persoane într-o listă numită „crushers”. Secret Crush te anunță când una dintre persoanele selectate de tine te adaugă în aceeași listă la rândul său.

Așadar, aplicația Facebook Dating va anunța că există un interes reciproc între voi. Totodată, reprezentanții Facebook mai anunță că aplicația funcționează numai în cazul în care utilizatorul folosește versiunea normală a platformei de socializare.

ADVERTISEMENT

Prietenii de pe Facebook nu vor fi sugerați ca potențiale potriviri și nici nu vor fi anunțați că v-ați făcut profil pe Dating. De exemplu, profilul dumneavoastră de Dating, mesajele, aprecierile și persoanele cu care vă potriviți nu vor apărea în fluxul de știri Facebook.

Obiectivul nostru este de a face din Facebook Dating un loc în care oamenii sa se simtă confortabil atunci când își caută un partener pentru a începe o relație”, mai anunță Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: