News

Facebook lansează o aplicație mobilă pentru jocuri. Aceasta era programată pentru luna iunie

20.04.2020 | 09:07
Facebook lanseaza o aplicatie mobila pentru jocuri Aceasta era programata pentru luna iunie
ADVERTISEMENT

Facebook, una dintre cele mai utilizate aplicații, a luat decizia de a lansa mai devreme o aplicație mobilă care era programată pentru luna iunie. Este vorba de o aplicație mobilă pentru jocuri care va concura cu serviciile oferite de marile companii.

Facebook Gaming, aplicația mobilă de jocuri lansată luni, 20 aprilie

Aplicațiile și jocurile sunt dezvoltate pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor, iar Facebook cunoaște lucrul acesta foarte bine. Reprezentanții rețelei de socializare au anunțat că vor lansa în cursul zilei de luni, 20 aprilie, o aplicație mobilă de jocuri care se va axa în principal pe streamingul de jocuri live.

ADVERTISEMENT

Aplicația urma să fie lansată în luna iunie, dar având în vedere că oamenii stau în case din cauza pandemiei de coronavirus, compania americană a profitat de acest lucru. Așadar, aplicația mobilă de jocuri urmează să concureze cu serviciile Twitch de la Amazon, YouTube de la Google și Mixer de la Microsoft, scrie Reuters.

În ce constă noua aplicație de la Facebook

Facebook Gaming este o aplicație care include jocuri casual, dar și acces la comunități de jocuri, prin urmare utilizatorii vor putea juca inclusiv în mediul online. În momentul de față aplicația nu va fi lansată și pe versiunile iOS pentru că trebuie să fie testată de Apple.
„Investiția în jocuri în general a devenit o prioritate pentru noi, deoarece considerăm că jocurile sunt o formă de divertisment care leagă cu adevărat oamenii”, a declarat șeful aplicației Fidji Simo, relatează economie.hotnews.ro.
În ceea ce privește aplicația de socializare, fondatorul acesteia Mark Zuckerberg a anunțat la începutul lunii februarie că va face câteva schimbări importante. Prin urmare, de acum înainte rețeaua socială va susține principii precum libera exprimare sau criptarea, în ciuda faptului că acestea au fost aspru criticate de utilizatori.

„Aceasta este noua abordare și cred că va supăra o mulțime de oameni. Dar, sincer, vechea abordare a supărat de asemenea o mulțime de oameni, așa că încercăm ceva diferit”, a declarat fondatorul aplicației în timpul unui summit de tehnologie din Utah, informează digi24.ro.

Fondatorul Facebook a precizat că în ultima vreme nu a făcut nimic „prea ofensator”, însă de acum înainte va face câteva schimbări radicale chiar dacă acestea nu vor fi pe placul tuturor. Zuckerberg a precizat că organizația va schimba această strategie în fața a ceea ce el numește „cenzură excesivă”.

„Ni se cere tot mai mult să cenzurăm o mulțime de tipuri diferite de conținut, iar acest lucru mă face să mă simt foarte incomod”, a mai completat Mark Zuckerberg.

 

 

Tags: