Life

Facebook Messenger nu va mai putea fi folosit pe aceste dispozitive. Milioane de utilizatori vor fi afectați

Facebook Messenger nu va mai fi disponibil pe unele dispozitive. Milioane de utilizatori vor fi afectați de această schimbare.
12.05.2023 | 17:20
Facebook Messenger nu va mai putea fi folosit pe aceste dispozitive Milioane de utilizatori vor fi afectati
Facebook Messenger nu va mai putea fi folosit pe aceste dispozitive. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Facebook Messenger este una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie din lume, însă în curând nu va mai fi disponibilă pe anumite dispozitive. Compania Meta a luat o decizie radicală în legătură cu aplicația. Schimbarea va afecta milioane de utilizatori.

Facebook Messenger nu va mai putea fi utilizat pe anumite dispozitive

Din păcate pentru mulți utilizatori, Facebook închide aplicația Messenger la finalul unii, dar pe anumite dispozitive. Este vorba despre versiunea Apple Watch a aplicației, cel mai popular smart watch din lume. Mulți utilizatori ar putea fi dezamăgiți de această schimbare.

ADVERTISEMENT

Astfel, din luna iunie, aplicația Facebook Messenger pentru Apple Watch nu va mai fi disponibilă. Pe unele conturi a început deja să apară o alertă care anunță dispariția aplicației de mesagerie.

“După data de 31 mai, Messenger nu va fi disponibil ca aplicație pentru Apple Watch, dar poți primi în continuare notificări Messenger pe ceasul tău”, se arată în alerta de pe dispozitivele Apple, informează The Sun.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, cei care au un Apple Watch nu îl vor mai putea folosi pentru a răspunde le mesaje. Cu toate acestea, utilizatorii vor primi în continuare notificări atunci când au mesaje noi pe Facebook Messneger.

Cum au reacționat utilizatorii

Vestea nu îi surprinde și nu îi afectează prea tare pe fanii brandului Apple. “Messenger este principalul meu mijloc de comunicare – nu a fost alegerea mea, toată lumea îl folosește aici”, a scris cineva pe Reddit.

ADVERTISEMENT

“Îl folosesc tot timpul pe ceasul meu”, “Adică ce rost are ceasul dacă trebuie să am telefonul la mine?”, sunt alte comentarii scrise de utilizatori pe platforma socială.

În ultimii ani, mai multe aplicații importante au dispărut de pe Apple Watch. Printre acestea se numără și Telegram sau aplicația de ridesharing Uber. Această decizie vine în contextul în care Meta, compania care deține Facebook, încearcă să țină costurile în frâu.

ADVERTISEMENT

Totodată, compania anunțat că va lansa o nouă aplicație WhatsApp pentru Wear OS, echivalentul Android de la Google pentru Apple Watch, mai informează sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Tags: