Fotbal intern

Facebook se implică în Liga 1 Betano! Măsuri drastice pentru imaginile video neautorizate! Atenție, și fanii vor fi afectați! EXCLUSIV

17.02.2019 | 20:34
Facebook se implica in Liga 1 Betano Masuri drastice pentru imaginile video neautorizate Atentie si fanii vor fi afectati EXCLUSIV

La cererea deținătorilor de drepturi, Facebook se implică în Liga 1 Betano! FANATIK a aflat măsurile drastice pe care rețeaua-gigant le-a luat împotriva celor care transmiteau imagini video neautorizate!

În plus, din informațiile noastre, se pregătesc restricții fără precedent și pentru spectatorii care merg la meciuri și vor să aibă amintiri, pe care apoi să le împartă cu cei dragi prin intermediul rețelelor de socializare!

Facebook se implică în Liga 1 Betano! Pagini închise pentru că au dat imagini video de la meciul Viitorul – Poli Iași

Lupta pentru drepturile TV ale meciurilor din prima divizie a ajuns la un alt nivel. Deținătorii actuali au făcut cereri către cei mai importanți factori decizionali care pot cenzura accesul neautorizat: LPF și, mai ales, Facebook! Conform informațiilor FANATIK, rețeaua-gigant de socializare ar fi închis mai multe pagini care transmiteau imagini video de la meciul Viitorul – Poli Iași, 0-1!

Aceste măsuri drastice sunt luate după sesizările făcute de către deținătorii drepturilor TV, nemulțumiți că nu li se protejează investiția. Astfel, în perioada următoare, este posibil ca foarte multe pagini de Facebook destinate fanilor, care foloseau imagini video, live sau înregistrate, să aibă de suferit!

Viitorul - Poli Iași
Mai multe pagini care transmiteau imagini video de la partida Viitorul – Poli Iași au fost închise

Următorul pas: suporterii nu vor mai avea voie să filmeze și să distribuie pe paginile personale!

Ceea ce unii consideră a fi o decizie logică pentru a asigura corectitudinea față de instituțiile media, care bagă bani importanți pentru a transmite video tot ce se întâmplă în Liga 1 Betano, se poate transforma într-o cenzură uriașă. Din surse autorizate FANATIK, conducătorii fotbalului românesc și deținătorii de drepturi vor să ducă lucrurile la un alt nivel.

Astfel, ei vor să implementeze cu ajutorul Facebook, un blocaj total al imaginilor de la evenimentele sportive din Liga 1! Concret, ideea este ca inclusiv fanii care merg la meciuri și fac diferite filmulețe să nu aibă voie să le mai distribuie pe paginile personale!

Coregrafie Dinamo
Adio, live cu prietenii de la stadion? Suporterii ar putea avea interzis la transmiterea coregrafiilor sau a momentelor importante pe paginile personale

Ele vor fi considerate tot ca încălcare a drepturilor de imagine și vor fi șterse, iar conturile respective blocate temporar sau definitiv! Practic, un suporter care va merge la un meci Dinamo – FCSB și va dori să le arate prietenilor coregrafia galeriei echipei favorite se poate trezi cu contul blocat!

Tags: