În sfârşit! Cu un simplu click poţi afla cine ţi-a vizitat profilul de facebook!

Intră aici pentru a vedea un tutorial despre cum poţi să vezi cine ţi-a vizualizat profilul de facebook! Invenţia te va interesa cu siguranţă
27.12.2017 | 08:57
In sfarsit Cu un simplu click poti afla cine tia vizitat profilul de facebook
ADVERTISEMENT

Chiar dacă oficial se spune că nu ai putea avea acces la astfel de informaţii confidenţiale, există totuşi o modalitate de a afla care au fost cei care ţi-au vizitat profilul în ultimele zile. Conform site-ului Science 2.0 este suficient să apeşi tasta F5 atunci când eşti pe pagina profilului tău, iar cei care îţi apar în caseta “Friends”, cea din dreapta, sunt prietenii care au accesat profilul tău în ultima perioadă. 

Este o descoperire revoluţionară, acesta fiind un adevărat vis pentru majoritatea persoanelor care au conturi de facebook. Asta pentru că orice utilizator vrea să ştie cine îl “stalker-eşte”, sau, mai pe româneşte, cine se interesează mai mult decât în mod normal de soarta lui. 

ADVERTISEMENT

Cum blochezi utilizatorii de facebook nedoriţi

Site-ul respectiv îţi oferă şi şansa de a învăţa, dacă nu ştii deja, cum să scapi de mesaje sau de comentarii nedorite pe pagina personală. Cum fiecare dintre noi are persoane de care mai degrabă s-ar lipsi pe paginile de socializare, există posibilitatea să le blochezi. 

În plus, poţi foarte uşor să scapi de oamenii care te agasează pe facebook mult mai simplu decât dacă ai sta să le dai “report”. Din meniul “Privacy Settings” trebuie doar să apeşi comanda “Blocked People and Apps” şi să introduci acolo numele acelor amici virtuali care te bombardează cu cine ştie ce invitaţii ori mesaje pe care ai prefera să nu le primeşti deloc.

ADVERTISEMENT
Tags: