News

FOTO HOT! Anda Adam şi-a ÎNNEBUNIT fanii

Anda Adam este din ce in ce mai indrazneata si dovada stau fotografiile pe care artista le posteaza in ultima perioada pe contul de Facebook....
14.10.2014 | 13:43

Anda Adam este din ce in ce mai indrazneata si dovada stau fotografiile pe care artista le posteaza in ultima perioada pe contul de Facebook.

anda-adam_28_463bb609ce

In ultima imagine facuta publica, Anda este aproape goala, artista preferand sa se acopere doar cu un prosop. Din fotografie se vede cum cantareata a lasat sa i se vada sanii, mai mult decat ar fi normal, lucru care a incins atmosfera pe siteul de socializare.

61583353

Prietenii artistei au fost uluit de cat de sexy este .”Ai sani sexy. Arati foarte bine”, “Nu mai scoate limba, ca ii innebunesti pe barbati”, “Esti foarte frumoasa”, “Semeni cu Bianca Dragusanu”, au scris fanii in dreptul imaginii de pe contul de socializare.

Ore intregi in sala de sport

ce-mananca-si-cat-sport-face-anda-adam-pentru-un-astfel-de-corp-exclusiv_size1

Anda Adam pune foarte mare accent pe felul in care arata, asa ca este dispusa sa faca orice pentru a se mentine in forma. Anda prefera in special sa aiba muschii foarte bine definti. Blonda nu doar ca petrece ore intregi in salile de forta, dar se antreneaza si are un regim alimentar exact ca al sportivilor care vor sa isi mareasca masa musculara.

Anda Adam - super sexy(1)

sursa: cancan.ro

Tags: