News

Facebook, WhatsApp și Instagram funcţionează din nou. Cauza problemelor – Update  

Rețeaua de socializare Facebook și aplicația de mesagerie Whatsapp au devenit inaccesibile, semnalează un număr mare de utilizatori.
05.10.2021 | 06:57
Facebook WhatsApp si Instagram functioneaza din nou Cauza problemelor   Update
Facebook, Whatsapp și Instagram nu funcționează. Al doilea incident în doar trei zile Foto: hepta
ADVERTISEMENT
05-10-2021
04:00

Facebook şi-a revenit după şase ore

După o întrerupere de circa şase ore, reţeaua Facebook a devenit din nou funcţională. Ulterior, WhatsApp şi Instagram au început să funcţioneze din nou. 

04-10-2021
20:02

Acțiunile Facebook, cădere importantă la bursa din New York

De mai bine de 4 ore, Facebook, Instagram și Whatsapp sunt picate la nivel mondial. Problemele de ordin tehnic aduc și dificultăți de ordin financiar pentru miliardarul Mark Zuckerberg.

Potrivit Marketwatch.com, acțiunile Facebook au scăzut cu până la 6%, până la un minim intraday de 323 USD, care ar fi cel mai grav declin al acestora într-o singură zi, de la o scădere de 6,3% înregistrată la 30 octombrie 2020. 

04-10-2021
18:14

Facebook, Whatsapp și Instagram, reacții pe platforma rivală Twitter!

În lipsa propriilor mijloace de informare, căzute de ore bune din cauza unor probleme tehnice, cei de la Facebook, Whatsapp și Instagram au venit cu reacții pe platforma rivală de social media, Twitter.

”Suntem conștienți că unii oameni au probleme în accesarea aplicațiilor și produselor noastre. Lucrăm la remedierea lucrurilor cât de rapid posibil și ne cerem scuze pentru inconveniență”, anunță Facebook.

”Instagram și prietenii au parte de niște probleme acum, și s-ar putea să aveți probleme în utilizarea lor. Aveți răbdare cu noi, ne ocupăm de ele!”, spun și cei de la Instagram.

”Suntem conștienți că unii oameni se confruntă cu probleme folosind WhatsApp în acest moment. Lucrăm la remedierea lor și vom publica o actualizare aici cât de curând posibil. Mulțumim pentru răbdare!”, a scris și contul de Twitter al celor de la WhatsApp.

Relatările sunt confirmate de site-ul de monitorizare Downdetector.ro.

Facebook, Whatsapp și Instagram nu funcționează începând cu ora 18:30

Downdetector, o platformă care monitorizează problemele de funcționare întâmpinate de mai multe site-uri, a înregistrat luni, în jurul orei 18.30 o creștere bruscă a numărului de raportări privind probleme legate de Facebook, Whatsapp și Instagram.

Cu aceleași dificultăți tehnice se confruntă și Messengerul Facebook.

Probleme similare au fost semnalate și în cursul dimineții de vineri când aceleași site-uri și aplicații au fost inaccesibile pentru câteva ore.

ADVERTISEMENT

„Serviciile WhatsApp, Instagram și Facebook sunt căzute pentru majoritatea utilizatorilor. Mai mulți utilizatori au mers pe Twitter pentru a raporta o pană pe aceste platforme. La momentul redactării acestui articol, toate cele trei servicii afișau un mesaj de eroare.

În timp ce WhatsApp nu trimite sau nu primește mesaje, Instagram arată că nu s-a putut reîmprospăta fluxul. În mod similar, pagina de Facebook durează pentru totdeauna să se încarce”, scrie India Today.

ADVERTISEMENT

„Utilizatorii Facebook și Instagram au raportat luni întreruperi pe scară largă, gigantul rețelelor sociale părând să se confrunte din nou cu probleme tehnice grave.

Compania, în lumina reflectoarelor în urma acuzațiilor făcute de un denunțător potrivit căruia compania a acordat prioritate profiturilor în locul siguranței, a văzut aplicațiile sale emblematice Facebook și Instagram inaccesibile luni.

ADVERTISEMENT

Pe site-ul Facebook un mesaj de eroare spunea: Ne pare rău, ceva nu a mers. Lucrăm și vom remedia problema cât mai curând posibil, iar aplicația Facebook nu încărca anumite conținuturi. Site-ul Instagram a afișat o Eroare de server 5xx, iar aplicația sa a afișat un mesaj de eroare care spunea Nu s-a putut reîmprospăta feedul”, scrie și Vaariety.

„Instagram, Whatsapp și Facebook par să se confrunte cu probleme luni după-amiază, deoarece utilizatorii raportează probleme la încărcare.. Site-ul de urmărire Downdetector a înregistrat o creștere puternică a utilizatorilor care au raportat că au probleme cu utilizarea celor trei aplicații, la scurt timp după ora 16:00, luni.

ADVERTISEMENT

Pe toate cele trei platforme, principalele probleme înregistrate sunt legate de reîmprospătarea și încărcarea site-urilor”, scrie și publicația britanică The Herald.

Oamenii s-au dus pe Twitter pentru a raporta problema, cu un utilizator tweeting: „Serverele Facebook și Instagram sunt defecte !!, site-ul web nu poate fi accesat @Facebook @instagram #Facebook #instagram”.

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, deține toate cele trei aplicații, totuși compania nu a comentat încă problema.

ADVERTISEMENT