Sport

Facem bani din piatră seacă! Iată superbiletul care ți-ar putea aduce un câștig de peste 20.000 de lei

Se anunță o vară incendiară și plină de bani. Am pregătit un bilet la pariuri care te poate îmbogăți cu peste 20.000 de lei. Le urăm mult succes tuturor pariorilor!
20.06.2022 | 17:13
Facem bani din piatra seaca Iata superbiletul care tiar putea aduce un castig de peste 20000 de lei
Facem bani din piatră seacă! Iată superbiletul care ți-ar putea aduce un câștig de peste 20.000 de lei
ADVERTISEMENT

Am pus la bătaie un bilet la pariuri excelent, pe care se regăsesc nu mai puțin de 9 evenimente, bilet care are un premiu de neratat: peste 20.000 de lei, cu o miză de 40 de lei. Cu un astfel de câștig, vara aceasta poate fi una de neuitat.

Asta poate fi cea mai „fierbinte” vară! Câștigă la pariuri peste 20.000 de lei

Meciurile de pe bilet se dispută în toate colțurile lumii, în zilele de miercuri (22 iunie) și joi (23 iunie). 9 alegeri, credem noi inspirate, și un bonus important, pot transforma cei 40 de lei pariați într-un câștig excelent de 21.384 lei.

ADVERTISEMENT

În situația de față, bonusul de la Superbet ajunge la 3.564 de lei. Acesta creşte însă progresiv cu numărul de meciuri de pe bilet și poate ajunge să-ţi dubleze câştigurile, dacă mergi pe mai multe selecţii.

Începem biletul cu un meci din prima ligă a Finlandei, care a ajuns la etapa cu numărul 11. Inter Turku primește vizita celor de la Lahti, partidă în care prima șansă le aparține gazdelor. După 11 jocuri disputate în Veikkausliiga, Inter Turku ocupă locul 5, cu 15 puncte, în timp ce oaspeții sunt pe 10, cu nouă puncte. Tocmai de aceea vom alege pronosticul „1 & peste 1,5 goluri”, care o cotă de 1.85.

ADVERTISEMENT

Partida din Finlanda se joacă miercuri, la fel ca și cele două meciuri din etapa a doua a grupei B de la Campionatul European U19. În primul joc al zilei, care începe la ora 18:30, Israel o înfruntă pe Austria. În prima rundă, selecționata din „Țara Sfântă” a remizat la doi cu reprezentativa Serbiei, în timp ce austriecii nu au niciun punct după 0-2 cu Anglia. Ne așteptăm la un meci spectaculos, astfel că vom merge pe varianta „peste 2,5 goluri & ambele marchează”, care are cota 1.80.

Ultimul meci de pe bilet, programat miercuri, este cel dintre Anglia U19 și Serbia U19, care va lua startul la ora 21:00. În urma acestui duel, britanicii ar trebui să își consolideze fotoliul de lider și să obțină biletul către semifinalele turneului final din Slovacia. Pronosticul nostru pentru această confruntare este „1 & 1,5 goluri”, cotă 1.80.

ADVERTISEMENT

America de Sud, la putere! Patru meciuri din Cupa Braziliei

Profităm şi de bonusul pe care ni-l oferă Superbet. Şi tu poţi să beneficiezi pe biletele tale, iar câştigurile îţi vor creşte substanţial. În ultima vreme sunt tot mai multe bilete câștigătoare. Un norocos a încasat nu mai puțin de 180.000 de lei, cu doar trei superpariuri!

În Brazilia, Cupa a ajuns la faza sferturilor de finală. Cele patru meciuri, manșa tur, se joacă joi, 23 iunie. Începem cu confruntarea dintre Fortaleza și Ceara, programat să înceapă la ora 02:00. Mizăm aici pe victoria gazdelor, „1 solist”, pronostic care ne aduce totodată și cea mai mare cotă de pe bilet, 2.35. O oră mai devreme e programat startul duelului dintre Atletico GO și Goias. Aici, pronosticul de „1 solist” ne aduce cota 2.10.

ADVERTISEMENT

La ora 03:30 va începe un derby de mare tradiție din Brazilia. Este vorba despre înfruntarea dintre Corinthians și Santos. Pentru prima manșă a dublei vom da credit ultimei echipe din cariera lui Ronaldo. Deci, mergem pe varianta „1 solist”, care are o cotă de 1.85. Derby de tradiție este și Atletico Mineiro – Flamengo, la care vom miza pe „peste 2,5 goluri” și vom aștepta să se facă verde cota de 2.10.

Ultimele două meciuri meciuri de bilet nu sunt atât de atractive, dar pot contribui decisiv la câștigarea premiului de peste 20.000 de lei. Chapecoense – CRB se dispută în etapa a 14-a din a doua ligă braziliană. Cele două formații sunt vecine de clasament, pe locurile 13, respectiv 12, fiecare cu câte 15 puncte. Victorioasă în ultima rundă, la Bahia, scor 0-1, ne așteptăm ca Chapecoense să repete isprava și pe teren propriu. Așadar, pronostic „1 solist” și cotă 2.20.

Închidem biletul cu un meci din Costa Rica, Alajuelense – Saprissa, returul semifinalei play-off-ului din Primera Division – Clausura. Manșa întâi s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Noi vom miza însă pe victoria lui Alajuelense, „1 solist”, care ne oferă o cotă de 1.85.

Cele 9 selecții aduc o cotă totală de 467.42, dar cu bonusul de la Superbet, în valoare de aproape 3600 de lei, premiul final poate ajunge la peste 21.000 de lei, echivalentul a aproximativ 5000 de euro.

ADVERTISEMENT