Sport

Faceți bani cu Super Gigi. Cota de 3,50 cu care dați lovitura la derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj

Super Gigi propune cele mai tari pronosticuri pentru etapa a doua din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii. Cota cu care puteți da lovitura la Universitatea Craiova - CFR Cluj.
31.03.2023 | 15:27
Faceti bani cu Super Gigi Cota de 350 cu care dati lovitura la derbyul Universitatea Craiova  CFR Cluj
Super Gigi vă oferă cota la Universitatea Craiova - CFR Cluj cu care puteți da lovitura la pariuri. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

SuperLiga se va relua în acest weekend după pauză cauzată de meciurile echipelor naționale. Astfel, Gigi Stancu, cunoscut de iubitorii pariurilor sportive drept Super Gigi, a revenit cu o serie de pronosticuri pentru partidele incendiare din etapa a doua a play-off-ului și play-out-ului din SuperLiga.

Super Gigi propune cotă de 3,50 la derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj

Universitatea Craiova – CFR Cluj este derby-ul etapei a doua din play-off-ul SuperLigii. Partida de pe Stadionul „Ion Oblemenco” este programată, duminică, 2 aprilie, ora 21:00. În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Super Gigi a propus o cotă de 3,50 pentru derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj prin care aveți ocazia să dați lovitura la pariuri.

ADVERTISEMENT

„’2 solist’ văd la Universitatea Craiova – CFR Cluj. CFR Cluj nu prea își mai permite. Universitatea Craiova a câștigat în fața CFR-ului la ultimul meci din Bănie, dar eu văd ‘2 solist’. CFR a pierdut două puncte cu Rapid, chiar dacă a fost acel gol după care a plâns Dan Petrescu și care putea să aducă cele trei puncte. Jocul a lăsat de dorit, nu a fost ce trebuia să fie și nu își mai permite să facă treaba asta. CFR va sta lângă Farul sunt convins că nu va slăbi până în ultima etapă. 

Eu cred că CFR va câștiga acest meci. Ce mai văd eu. CFR a beneficiat de 5 penalty-uri în ultimele 4 meciuri. Penalty în meci e undeva la 3,50 cota și nu contează cine îl obține. Poate să îl aibă și CFR Cluj și Universitatea Craiova. Văd și penalty și de ce nu, și cartonaș roșu. E de speculat pentru că sunt cote mari. Duri, puternici, fundașii ambelor echipe”, au fost pronosticurile date de Super Gigi, la FANATIK SUPERLIGA. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Faceți bani cu Super Gigi. Pronosticurile pentru derby-ul Rapid – Farul

Un alt duel de la vârful clasamentului le pune față în față pe Rapid și Farul. Derby-ul din Giulești va avea loc sâmbătă, 1 aprilie, ora 21:45. Super Gigi merge pe mâna unui rezultat de egalitate. Totodată, specialistul în pariurile sportive consideră că vor fi puține cornere, dar multe cartonașe galbene.

„E un meci foarte încins. E un meci care ar trebui să fie foarte disputat. S-a jucat foarte frumos în meciurile directe. Probabil va fi un stadion plin, probabil valul oamenilor o să-i facă pe jucători să iasă din zona de confort. Am putea să vedem puține goluri totuși. Pentru că e destul de strânsă acolo treaba. Farul nu are ce să conserve. Dacă ar pleca cu un egal din Giulești s-ar supăra foarte tare Gică Hagi. 

ADVERTISEMENT

La „1, X, 2” semnul principal eu îl vadă „X”. Cred că ar trebui să iasă un egal. Aș da „sub” la cornere pentru că sunt două echipe care pasează, care nu centrează foarte mult din margine. M-am uitat pe precedentele întâlniri și am văzut că au fost puține cornere în meci. Dar au fost cartonașe galbene. Au fost meciuri cu 3, 4, 5 cartonașe galbene, minim, fiecare. „X”-ul pe care l-am zis la început are o cotă de 3,20. Apoi trebuie mers în categoria de speciale pentru galbene. Cota ar fi 1,80, pe acolo”, a spus Super Gigi, la FANATIK SUPERLIGA.

Super Gigi, pronosticuri tari pentru duelul Sepsi – FCSB: „Unul dintre meciurile spectaculoase”

Meciul de debut al lui Elias Charalambous pe banca tehnică a FCSB-ului va avea loc la Sf. Gheorghe împotriva lui Sepsi, luni, 3 aprilie, ora 20:30. Super Gigi merge pe victoria echipei finanțate de Gigi Becali. „La Sepsi – FCSB văd tot ‘2 solist’ ca rezultat. Aici văd ‘total goluri: peste 2,5’. Acolo e bariera, limita. Eu unul dintre meciurile care ar trebui să fie spectaculoase pentru că Sepsi nu mai are ce să piardă. Ar trebui să joace pentru fani, pentru ea”, a fost pronosticul lui Super Gigi.

ADVERTISEMENT

„FC U Craiova 1948 – Petrolul e un meci ciudat pentru că oltenii au un dar de a-și face probleme acolo unde nu ar trebui. E caracteristic acestei echipe. Petrolul ar trebui să fie victimă sigur, doar că am înțeles că s-au întâmplat lucruri bune. Treaba asta mereu funcționează ca un imbold pentru echipă. E posibil să fie goluri pentru că e ca interpretare la fel ca Sepsi – FCSB. Aș încerca un „PsF X”. Egalitate la pauză sau la final în acest meci. 

Nu mi-a plăcut deloc UTA în acest sezon, în schimb ”U” Cluj a jucat bine cu Neluțu Sabău. Îmi place, au jucat foarte bine, meciuri grele. Deși este favorită la 2,45 UTA Arad, eu merg pe ‘2 solist’ sau ‘X2’. Eu zic că ”U” Cluj nu pierde la Arad”, au fost pronosticurile lui Super Gigi pentru meciurile FC U Craiova 1948 – Petrolul Ploiești și UTA Arad – ”U” Cluj.

Pronosticurile lui SuperGigi pentru meciurile din etapa a doua a play-out-ului

SuperGigi este de părere că Hermannstadt și Botoșani vor reuși să înscrie în meciul direct, în timp ce FC Argeș va rezista pe teren propriu cu Voluntari și va obține măcar un punct. Partida care închide etapa le pune față în față pe Mioveni și Chindia. Un meci cu goluri din perspectiva lui Super Gigi.

„Hermannstadt o echipă șampanie cu Măldărășanu o perioadă, însă apoi ceva s-a întâmplat și în exteriorul lor. A fost problema cu depunctarea, apoi probleme financiare. E greu să joci neplătit. Botoșani este o echipă datoare, însă și-a mai revenit. Inițial, am crezut că va fi o candidată la retrogradare. Nu mai e cazul pentru că a urcat. Nu cred că va avea emoții. Văd ‘ambele echipe marchează’, cotă 2,15. 

Argeș este văzută cu șansa a doua. E adevărat că și echipa lui Ciobotariu și-a mai revenit. Dar eu nu cred că Argeș pierde acasă cu Voluntari. Merg ‘1X’, cotă 1,57. Eu cred că nu va câștiga Voluntari la FC Argeș. Văd puține goluri și aici. 

E suferință mare. Mioveni și Chindia, ultimul loc și loc de baraj. Merg variantele ‘ambele marchează’ sau ‘3+’ la meciul Mioveni cu Chindia. Sunt obligate amândouă. Ca rezultat văd oaspeți, pe Chindia. Mioveni este obligată să se urce pe adversar, să domine și Chindia va face contraatacul și o face bine și o să-i surprindă”, au fost pronosticurile lui Super Gigi, la FANATIK SUPERLIGA.

Pronosticurile propuse de Super Gigi:

  • Universitatea Craiova – CFR Cluj: „penalty în meci”, cotă 3,50
  • Rapid – Farul: „X”, cotă 3,20
  • Sepsi – FCSB: „2 solist”, cotă 2,55
  • FC U Craiova 1948 – Petrolul: „PsF X”, cotă 1,70
  • UTA Arad – ”U” Cluj: „2 solist”, cotă 3,20
  • Hermannstadt – FC Botoșani: „ambele echipe marchează”, cotă 2,15
  • FC Argeș – FC Voluntari: „1X”, cotă 1,57
  • CS Mioveni – Chindia Târgoviște: „Ambele echipe marchează”, cotă 2,15

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT